Bun venit, Oaspete! (13 Credite Ramase) ( Inregistreaza-te · Logare utilizator ) · Language

 
Vazute recent
3. Viața ca un purgatoriu - Vineri seara, 28 Septembrie 2012"Eliberare din sclavie" - st3 Sabatul și închinarea (Audio)Cristian IORDACHE - Ce fac pana la implinirea fagaduintei 720PLucrarea MisionaraPastor Aurel NEATU - Solidar sau Solitar 240 pPastor Aurel NEATU - Devotional 720PCristian IORDACHE - Ce fac pana la implinirea fagaduintei 240 pStudiul 1 - Legile existente in vremea lui HristosDomnul Isus, prietenul copiilor- Sabat 12 Decembrie 2012Sacrificiile oamenilor; Experiente misionare - Vineri seara, 05 Martie 2010Stefan NICULAE - SR5 - La ce ma gandesc 240p 0Pastor Glenn Hill - ALL CLEAN -Compensate or Correct.Un nou inceput...Cersetoria  spirituala - Sabat 14Decembrie 2013Inselatorul inselat_07-06-2013_Sambata_11-12
Polita de Confidentialitate
Politica de protectie a persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora

Nota de Informare

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Intercer un produs al Intercer, persoana juridica romana cu sediul in Bd.Chimiei, Bl.N1, Sc.D, Ap.12, Slobozia, Jud.Ialomita, 920013, inregistrata prin sentinta civila 209/22.04.99, avand codul fiscal 11724149, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru Intercer si accesarea tastei - "Inregistrare", participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii Intercer si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.Scopurile colectarii datelor dvs de catre Intercer, fara alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

* Incarcarea videoclipurilor sau a fisierelor audio de catre Dvs. pe site-ul www.intercer.net si transmiterea fisierelor Dvs. oriunde in lume
* Trimiterea si postarea mesajelor Dvs. pe site si/sau pe chat
* Adaugarea si gasirea de prieteni cu interese comune, trimiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site-ul www.intercer.net
* Completarea chestionarelor sau subscrierea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare de catre Dvs
* Transmiterea de mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc)
* Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Intercer prin intercer.net si a tuturor tertilor cu care intercer.net are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)
* Asigurarea sigurantei site-ului www.intercer.net
* Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii si imaginii site-ului Intercer si pentru crearea unor particularitati, promotii, functionalitati si servicii noi

Sunteti obligat sa furnizati datele cu caracter personal, daca doriti sa deveniti membru Intercer si sa beneficiati de serviciile mentionate mai sus. Refuzul dvs. de a furniza datele dvs cu caracter personal are urmatoarele efecte:

* Nu puteti adauga videoclipuri sau fisiere audio pe site-ul www.intercer.net
* Nu puteti posta anunturi in categoria de anunturi, nu puteti comenta si vota fisierele adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul www.intercer.net
* Nu puteti adauga si gasi prieteni cu interese commune, nu puteti trimite mesaje altor membri inscrisi pe site
* Nu puteti participa la concursuri, promotii
* Nu puteti completa chestionare sau subscrie la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare
* Nu primiti mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc), mesaje publicitare
* Nu primiti oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Intercer prin intercer.net si a tuturor tertilor cu care intercer.net are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)

Toti cei care au completat formularul privind inregistrarea ca membru Intercer, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Intercer prin intercer.net va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Intercer prin intercer.net va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Intercer prin intercer.net in scopurile mentionate mai sus.

Urmatoarele date cu caracter personal: nume, sex, varsta, locatie vor fi dezvaluite tertilor, respectiv celorlalti utilizatori si vizitatorilor site-ului www.intercer.net, prin afisarea lor pe pagina profilului Dvs. public.Toate celelalte date cu caracter personal completate in formularul de inscriere nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru Intercer si accesarea tastei - "Inregistrare", participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal (nume, sex, varsta, locatie) sa fie dezvaluite tertilor conform celor mentionate mai sus. Prin mentinerea bifarii implicite a casutei "noutati si informari periodice despre Intercer si partenerii sai", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Intercer prin intercer.net si a tuturor tertilor cu care Intercer are relatii de orice natura (inclusiv comerciale). In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing va debifa casuta "noutati si informari periodice despre Intercer si partenerii sai" privind activitatea Intercer prin intercer.net si a tuturor tertilor cu care Intercer prin intercer.net are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Intercer prin intercer.net garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul social al Intercer Bd.Chimiei, Bl.N1, Sc.D, Ap.12, Slobozia, Jud.Ialomita, 920013.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Link-uri catre alte site-uri

Intercer permite altor companii de a pune reclame pe site-ul intercer.net.Aceste companii folosesc tehnologia de a trimite, in mod direct, browser-ului dumneavoastra reclamele si link-urile ce apar pe site-ul Intercer.Cand se intampla acest lucru, ei primesc in mod automat adresa dumneavoastra de IP. Pot folosi si alte tehnologii pentru masurarea eficientei reclamelor si personalizarea reclamei ce vedeti.

Angajamentul nostru fata de siguranta si protectia datelor

Daca devenim constienti de orice abuz, este posibil sa incercam sa va informam pentru a putea lua masurile de siguranta potrivite. Este posibil, ca sa punem un avertisment pe pagina de web Intercer daca are loc un abuz asupra sistemului de siguranta. In functie de unde locuiti, puteti avea dreptul de a primi o notificare despre abuzul asupra sistemului de siguranta in scris. Pentru a primi o notificare gratuita despre un eventual abuz asupra sistemului de siguranta (sau pentru a retrage consimtamantul dumneavoastra de a primi notificare electronica), anuntati-ne prin formularul de pe pagina de contact.

Angajamentul nostru fata de intimitatea copiilor

Asigurarea intimitatii copiilor mici este foarte importanta. De aceea, Intercer nu colecteaza sau pastreaza informatii personale sau neidentificabile personal pe site de la persoane sub 14 ani si nici o parte a site-ului nu este directionat catre copiii sub 14 ani. Daca sunteti sub 14 ani, va rugam, nu folositi si nu accesati site-ul Intercer in niciun fel.

Informatii speciale utilizatorilor internationali

Site-ul Intercer este gazduit in Romania si este intentionat si directionat utilizatorilor din Romania cu precadere utilizatorilor din orasul Roman.Daca sunteti un utilizator, care acceseaza pagina noastra din America, Asia sau alta regiune cu legi specifice privind colectarea, folosirea si dezvaluirea datelor personale, ce difera de la legile din Romania, fiti constienti, ca prin folosirea site-ului Intercer, ce este guvernat de catre legislatia romana, transmiteti informatiile dumneavoastra personale in Romania si sunteti de acord cu acest transfer.