7.12K
Views

intercer-tv-nou-lansare-2014

Intercer faciliteaza prezentarea programelor dvs. la Intercer Tv. Sunt unele biserici care pregatesc programe media, insa destul de putini stiu despre acestea, pentru ca programele sunt afisate doar pe website-ul propriu. tv2-intercer-promo-400x310

Profitati de vizibilitatea pe care o ofera cel mai popular website adventist romanesc pentru a prezenta programele dvs. media catre celelalte comunitati si catre vizitatorii interesati de acestea!

Trimiteti link-ul acestei pagini responsabilului media din comunitatea dvs. sau pastorului dvs. pentru a facilita transmiterea programelor din biserica dvs. locala la Intercer Tv.

Daca vizionati in mod regulat programele de la Intercer Tv si nu ati trimis inca o donatie/abonament pentru Intercer, puteti face acest lucru acum, folosind informatiile de mai jos.

Avantajele transmiterii prin Intercer Tv

Important: puteti sa afisati programele dvs. la Intercer Tv indiferent unde le gazduiti, fie pe serverele Intercer, fie in alta parte

popularitate/vizibilitate: Daca transmiteti programele doar pe website-ul dvs. putini vor sti despre ele; Intercer va promova programele din biserica/organizatia dvs. catre vizitatorii sai

apartenenta: Programele dvs. vor fi impreuna cu celelalte programe de la bisericile adventiste romanesti din tara si strainatate; incepand din 2004 Intercer Tv a publicat circa 16,000 programe audio-video

o pagina de profil pentru organizatia dvs., pagina pe care o puteti personaliza (exemplu: https://tv.intercer.net/category/targoviste); pagina contine si un link direct catre website-ul dvs., avand in acest fel inca un mod gratuit de reclama la Intercer

lista transmisii live: daca transmiteti live, vom afisa programul si player-ul transmisiilor live pe website-ul special dedicat evenimentelor live, la http://mediaseven.intercer.net

preluare automata programe din RSS: putem prelua programele dvs. dintr-un feed RSS si le putem afisa pentru urmarire fie la Intercer Tv, fie pe website-ul dvs.

afisare programe: oferim un script gratuit cu care puteti afisa programele dvs. de la Intercer Tv pe website-ul propriu

statistici ale numarului de vizionari pentru programele dvs.

download: optiunea de a oferi programele pentru download sau nu

full screen: optiunea de a urmari programele full screen sau in fereastra standard

HD/SD: optiunea de a viziona programele dvs. in format HD (high definition) sau SD (standard definition)

 flexibilitate : aveti posibilitatea de a adauga in acelasi formular atat un fisier video, cat si unul audio

formate Audio-Video acceptate pentru web si mobil: Pentru ca programele dvs. sa poata fi vizionate in conditii optime atat pe web, cat si pe dispozitivele mobile, recomandam pregatirea programelor video in format mp4, iar cele audio in format mp3. Daca postati programele la Youtube, Vimeo etc. acestea vor fi automat transformate in format mp4.

 sustinere reciproca: in timp ce Intercer face cunoscute programele din biserica dvs., aveti posibilitatea sa sustineti activitatea Intercer printr-un abonamente anual. 

Abonamente la Intercer Tv (1) (2)

Romania si Rep.Moldova

Strainatate


 Preluare automata din feed-ul RSS cu vizionare la Intercer Tv   
– cel mai popular plan – salvati timp la postarea materialelor
$75 USD/an $250 USD/an (aprox. 200 Euro/an)
Preluare automata din feed-ul RSS cu vizionare pe site-ul dvs.– aceasta varianta va aduce mai mult trafic catre site-ul dvs. $120 USD/an $450 USD/an (aprox. 350 Euro/an)

Detalii pentru trimiterea donatiilor/abonamentelor sau sponsorizarilor

intercer_apel_utilizatori_frecventi_468x60_2014

Puteti trimite donatia sau abonamentul dvs. anuala fie la Intercer Romania (pentru Romania sau Rep.Moldova se va trimite echivalentul in RON), fie la Intercer Canada (pentru strainatate).

Detaliile legate de donatii le gasiti aici:
http://www.intercer.net/donatii/

NOTE IMPORTANTE

(1) Toate variantele presupun gazduire externa a fisierelor media. Vedeti mai jos: „Optiuni pentru gazduirea externa a fisierelor media”.

Daca website-ul bisericii/organizatiei dvs. este gazduit de Intercer sau Lucian Web Service, primiti un discount de 50% din abonamentul anual la Intercer Tv, iar aceasta suma se va regasi in factura dvs. anuala.

(2) Daca puteti oferi un feed RSS cu programele video de la biserica dvs. (fie de pe website-ul propriu sau de la alte locatii gen Vimeo, Twitter, Youtube, etc.) , putem pregati un program de preluare si afisare automata a acestora la Intercer Tv. Putem afisa programele pentru vizionare:

a)fie intr-un player la Intercer Tv; Exemplu: Program de la Viena afisat la Intercer Tv in player-ul de la sursa.

b)fie cu link de urmarire direct pe site-ul dvs. (in acest fel trimitem traficul catre site-ul dvs.) Exemplu: https://tv.intercer.net/category/addison – programele sunt afisate la Intercer Tv si cand se da click pe acestea, se pot urmari pe website-ul sursa.

[sus]

Optiuni pentru gazduirea externa a fisierelor media

Intercer Tv poate afisa materialele dvs. indiferent unde le gazduiti. O varianta convenabila pentru dvs. este sa gazduiti fisierele media la un host diferit de Intercer.

IMPORTANT: Costurile indicate ca exemplu mai jos nu sunt incluse in abonamentul pentru Intercer Tv. Este responsabilitatea bisericilor sa ia legatura cu serviciile de hosting respective pentru a alege pachetul potrivit.

Iata cateva posibilitati:

1) Vimeo.com – accepta programe media de la biserici, programele sunt transformate automat in format mp4; nu este restrictionata durata acestora; nu se accepta programe comerciale. Vimeo ofera urmatoarele pachete:

– pachetul Basic: cont gratuit, include 500 MB pe saptamana, 1 fisier HD pe saptamana
– pachetul Plus: 59.95/an, include 5 GB pe saptamana, upload nelimitat fisiere HD, embedded nelimitat HD

2) Lunarpages – pachetul Basic – website cu spatiul si trafic nelimitat, include un domeniu gratuit sau se poate folosi un domeniu existent.
Lunarpages ofera urmatoarele pachete de hosting:

– Abonament pe 1 an (8.95 USD/luna + setup gratuit)
– Abonament pe 2 ani (6.95 USD/luna + setup gratuit)

Daca cumparati hosting-ul folosind link-ul de mai sus primim si noi un comision de $65 USD (o singura data).

3) Youtube – puteti gazdui gratuit programe video la Youtube. Acum Youtube permite incarcarea de programe de durata mare (exemplu: predici de o ora).

Echipa Intercer

http://intercer.tv

[sus]

 

Vizionati sau Transmiteti prin Intercer Tv

About The Author
-