428
Views

Librarie CrestinaIn perioada 6 -30 Aprilie, Libraria Maranatha va ofera reduceri la pret de editura la toate cartile crestine! Nu va mai ganditi la preturi, pentru toata luna Aprilie mii de produse, mii de carti crestine sunt la pret de editura. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Libraria Crestina Maranatha este de curand cea mai mare librarie crestina din Romania. Detine un depozit propriu si va ofera peste 10 000 de produse: carti crestine, Biblii si cadouri crestine. Libraria Maranatha va ofera cea mai bogata oferta de carti crestine din Romania din toate domeniile: comentarii biblice, studiu biblic, devotionale crestine, carti despre viata bisericii, carti despre viata crestine, discipline spirituale, biografii si autobiografii crestine, poezii crestine, etica crestina.

De asemenea, Libraria Maranatha detine cea mai mare oferta de Biblii din Romania, pe care le promoveaza atat pe site-ul Librariei Maranatha cat si printr-o librarie dedicata, Libraria de Biblii ( www.librariadebiblii.ro) Va oferim zeci de modele de Biblii, in zeci de culori si nuante, de toate marimile si modelele. Printre cele mai cunoscute si cautate Biblii, va oferim: Biblia Thompson, Biblia de studiu pentru o viata deplina, Biblia cu explicatii, Biblia cu concordanta, Biblia de studiu inductiv.

In categoria de cadouri pentru crestini, de asemenea detinem cea mai mare si bogata oferta de cadouri crestine. Acestea sunt ideale pentru a fi oferite cadou atat pentru crestini, prieteni de adevar, etc. Printre categoriile de cadouri crestine cele mai cautate si apreciate sunt: tricouri crestine cu mesaj biblic, brelocuri crestine cu versete biblice, agende crestine cu versete biblice sau maxime, magneti de frigider cu versete biblice, semne de carte crestine, cu versete biblice sau maxime, etc.

Libraria Maranatha este o librarie crestina cu caracter umanitar. Scopul librariei este ca prin vanzarea de carti crestine, Biblii si alte produse, sa genereze venituri cu care sa sustina proiecte umanitare si de misiune. Pana in acest moment, Libraria Maranatha a sustinut un caz umanitar a unui copil bolnav de amiotrofie spinala si o tanara de 17 ani bolnava de leucemie.

De asemenea, Libraria Maranatha sustine proiecte de misiune. In 2013, din profitul generat din vanzarea de carti crestine si Biblii a sponsorizat 100 de Biblii care au fost distribuite gratuit in cele mai izolate locuri din Muntii Apuseni. In final au fost distribuite peste 1 000 de Biblii, restul venind din sponsorizari.

In aceasta luna, Aprilie, Libraria Maranatha a sponsorizat o masa calda timp de o luna pentru 50 de copii saraci din Negresti, jud. Vaslui. De asemenea, a sponsorizat 50 de Biblii pentru copii in orasul Hunedoara.

In 2014, Libraria Maranatha va sponsoriza 500 de Biblii pentru zonele izolate din Muntii Apuseni, actiune care va avea loc in luna Iulie.

Orice comanda la Libraria Maranatha ne trimite in misiune si ne ajuta sa ii ajutam pe cei aflati in nevoie.

Va asteptam cu drag la Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Carti crestine la preturi de EDITURA! Intre 6-30 Aprilie la Libraria Maranatha

About The Author
-