254
Views

carti crestineDaca cineva cauta un loc in care sa gaseasca toate oferta de carti crestine, locul acela este la Libraria Maranatha. Daca cineva cauta un loc in care sa poata alege orice model de Biblie disponibil in limba romana, locul acela este Libraria Maranatha. Daca cineva cauta un loc in care sa gaseasca toate romanele crestine, cadouri pentru crestini, carti crestine pentru copii, locul acela este Libraria Maranatha. Libraria Maranatha este prima librarie crestina din Romania cu caracter umanitar si de misiune crestina. Aceasta apartine si este gestionata de catre Asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”. Scopul acestei librarii este generarea de venituri din vanzarea de carti crestine, Biblii, romane crestine, cadouri pentru crestini, etc, venituri pe care apoi le directioneaza pentru sustinerea proiectelor umanitare si de misiune crestina in care este implicata asociatia.

Libraria Maranatha si-a inceput activitatea intr-o mica garsoniera si doar cateva carti. Cu ajutorul lui Dumnezeu si a unor sponsori am reusit sa dezvoltam aceasta librarie iar in numai cateva luni de zile am fost nevoiti inchiriem un spatiu mai mare pentru depozitarea cartilor si pentru birouri. Dumnezeu ne-a binecuvantat peste asteptarile noastre asa ca, dupa alte cateva luni de zile, a trebuit sa ne facem propriul depozit pentru a depozita toate produsele. In acest moment, Libraria Maranatha este cea mai mare librarie crestina din tara ca oferta de carti crestine si Biblii. Pe rafturile noastre dispunem de peste 10 000 de produse pe stoc.

Expedierea se face in maxim 24 de ore de la depunerea comenzii pe site.

Depozitul si sediul central al librariei se afla in comuna Sepreus, jud. Arad, nr. 19.

Dupa realizarea unui depozit propriu, de curand libraria noastra si-a lansat un nou site, modern si performant, care sa ne usureze munca si sa ne faca mai eficienti. Noul nostru site poate fi vizitat la adresa: www.librariamaranatha.ro

Libraria noastra se implica in salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie, sponsorizand tratament si interventii chirurgicale. De asemenea, sponsorizam diferite proiecte de misiune crestina si proiecte umanitare in care este implicata asociatia noastra.

Orice client al librariei noastra devine partenerul nostru si contribuie in mod indirect la salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie cat si la indeplinirea Marii Trimiteri.

De curand, am deschis un nou magazin online de Biblii, in care veti putea gasi toata oferta noastra de Biblii. Aici, veti putea gasi cele mai cautate, vandute si apreciate modele de Biblii: Biblia Thompson, Biblia de studiu, Biblia cu explicatii, Biblia cu concordanta, Biblia cu explicatii si concordanta. Va invitam sa vizitati si www.magazinuldebiblii.ro

Va multumim si va asteptam la Libraria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Libraria Crestina Maranatha si-a lansat noul site de prezentare

| Articole / Stiri |
Despre autor
-