40
Views

In perioada Ianuarie – Aprilie 2011 am inceput preluarea automata a programelor Tv de la cateva biserici Adventiste din Romania si diaspora. Unele dintre aceste biserici au mai transmis la Intercer Tv anterior, altele au inceput acum.

Unele biserici (cum sunt Addison Chicago, Miami, Brancoveanu) au ales ca urmarirea programelor sa se faca pe website-ul propriu, avand in acest fel si avantajul de a atrage mai mult trafic. Aceasta inseamna ca programele sunt afisate la Intercer Tv, iar cand vizitatorul da click pentru a vizionare, este condus pe website-ul bisericii respective.

Pentru alte biserici (Iacob Coman – Tg.Mures C, Bellu, Piatra Neamt, Pitesti) vizionarea se face in player-ul afisat la Intercer Tv.

Dati click pe logo-urile de mai jos pentru a urmari programe de la aceste biserici.

Desigur, alaturi de aceste biserici puteti regasi la Intercer Tv programe audio-video de la alte biserici active in domeniul media. Dati click pe rubrica „Organizatii” pentru a alege o anumita biserica, sau vizitati pagina principala pentru a alege dintre programele cele mai recente de la Intercer Tv. Vom reveni pe parcurs cu detalii despre alte biserici care transmit la Intercer Tv, precum si despre facilitatile oferite.

Puteti sa va alaturati acestor biserici alegand un abonament adecvat din oferta de la Intercer Tv. Dati click pe bannerul de mai jos pentru detalii.

Biserici si transmisii noi la Intercer Tv – Mai 2011

About The Author
-