38
Views

Bannere, promovare evenimente, adaugare stiri, Intercer Tv

Tinand cont de faptul ca materialele oferite de Intercer sunt gratuite, dorim sa gasim surse suplimentare de fonduri pentru activitatea noastra. Una dintre aceste modalitati ar fi folosirea potentialului deosebit pentru reclama pe care il au Intercer si site-urile asociate cu Intercer.

Ne adresam in special business-urilor adventiste, cat si altor organizatii sau persoane care ar dori sa sustina activitatea noastra prin donatii sau sponsorizari, pentru a le oferi ocazia sa se adreseze vizitatorilor website-ului nostru.

Puteti sa alegeti o varianta care va este convenabila.

  • Pachet Reclame (Bannere) – Fie ca doriti sa promovati un website propriu sau al companiei/organizatiei dvs., putem gasi impreuna o varianta potrivita. Se pot alege diverse optiuni in functie de bugetul dvs.
  • Promovare evenimente – Prin potentialul de promovare web al Intercer va putem ajuta in desfasurarea unor campanii publicitare pentru promovarea evenimentelor organizatiei dvs. Reclama dvs. poate apare pe circa 35,000 de pagini. Printr-o donatie sau sponsorizare pentru Intercer puteti avea la dispozitie o multitudine de unelte de promovare web: bannere, stiri, newslettere, social media (Facebook, Twitter). Puteti opta pentru pachete cu durata mai mica sau cu o extindere mai mica, astfel incat sa va incadrati in fondurile disponibile.
  • Pachet Stiri – Prin acest pachet puteti avea acces permanent la adaugarea de stiri pe blogul de stiri Intercer. Aceste stiri sunt apoi promovate in buletinele Intercer, precum si la Facebook si Twitter. De asemenea, in noua versiune a blogului de stiri Intercer, persoanele si organizatiile abonate au un loc special in meniul website-ului pentru ca stirile acestora sa fie accesate mai usor.
  • Pachet Intercer Tv – Promovati programele audio-video de la biserica dvs. la Intercer Tv, pentru a le face accesibile pentru cat mai multi vizitatori
  • Pachet Reclame Text – Reclama text de la $5! Puteti adauga anunturi de mica publicitate, de prietenie/casatorie sau reclame la website-uri. Reclama apare pe pagina principala de la Intercer, Stirile Intercer, Intercer Tv, Intercer Clipuri si Intercer Noutati, sau pe paginile tinerilor.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina pentru reclame: http://intercer.net/reclame .

Modalitati de a va face reclama la Intercer

About The Author
-