79
Views

Stimati prieteni,

In acest mesaj avem cateva noutati pentru dvs. Va reamintim ca la inceputul lunii Iunie 2013 Intercer a incheiat cel de-al 16-lea an de activitate!

Intercer si-a redus activitatea din Aprilie 2013

In primul rand multumim lui Dumnezeu, precum si sponsorilor, bisericilor cu care colaboram, prietenilor si sustinatorilor Intercer pentru posibilitatea continuarii acestei activitati!

Va reamintim ca toate materialele de la Intercer sunt gratuite. Intercer este o organizatie non-profit, iar activitatile noastre sunt sustinute prin donatii si sponsorizari de la persoane fizice sau organizatii.

Desi trece printr-o perioada financiara foarte dificila – Intercer si-a redus activitatea in Aprilie 2013 – Intercer continua sa ofere zilnic resurse biblice, stiri si predici din bisericile Adventiste romanesti din lumea intreaga. Intercer se dovedeste in continuare necesar pentru miile sale de vizitatori, completand activitatea Uniunii Romane si a bisericilor Adventiste romanesti din diaspora. Sustinut de un grup restrans de sponsori si persoane particulare, Intercer continua periplul online pentru a aduce lumina spirituala in caselor oamenilor. Asteptam in continuare ca Biserica din Romania si diaspora sa faca un plan comun de sustinere a acestei activitati, atat de necesare pentru comunitatea Adventista romaneasca. Mai multe detalii in articolul Intercer si-a redus activitatea in Aprilie 2013 .

Intercer se afla pe un server nou

web_services_2013Pentru a putea oferi in continuare servicii web de calitate, la sfarsitul lunii August am trecut toate website-urile noastre pe un nou server de doua ori mai performant ca viteza si memorie disponibila. Am marit masurile de securitate si am facut upgrade la software-urile necesare pentru buna functionare a server-ului. De asemenea, am angajat o companie care monitorizeaza permanent server-ul.

Aceaste imbunatatiri aduc totodata o marire a costului pe care il platim pentru server si serviciile aditionale. De aceea, dorim sa impartasim aceste costuri cu dvs. Prin participarea fiecaruia cu cate putin, vom putea continuam activitatea si vom putea sa va oferim servicii profesionale. Aceasta va fi prima modificare de costuri din 2009 pana astazi.

Ne-am dori sa dezvoltam mai mult activitatea de la Intercer, insa in 2013 abia a fost posibil sa platim serviciile folosite.

Suntem in urma cu reimbursarea muncii la luna Februarie 2012, in conditiile in care oricum activitatea noastra este mai mult de 50% voluntara.

Dezamagiti de lipsa de sustinere din partea organizatiei oficiale

Incepand din luna Martie 2013 am incercat sa gasim ajutor la Uniunea Romana, la Diviziunea Euro-Africa, la Conferinta Generala, insa nu am primit raspuns concret. Suntem dezamagiti de aceasta lipsa de suport din partea organizatiei oficiale. In teorie se pune multa importanta pe sustinerea proiectelor media misionare, insa este o mare diferenta cand vine vorba de aplicat in practica…

Ducem inainte aceasta activitate de 16 ani de zile, timp in care am primit o reimbursare partiala a activitatii noastre doar pentru aproximativ 2 ani.

Intercer a continuat toti acesti ani printr-un numar mic de sustinatori, persoane sau organizatii dedicate, care au facut sacrificii pentru ca lucrarea de internet sa aduca resursele necesare miilor de vizitatori ai website-ului Intercer.

De aceea, avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a putea continua aceasta activitate. Daca este posibil, va rugam sa faceti un apel si in comunitatile dvs. pentru a sustine Intercer.

Important: vom reveni cu detalii legat de modificarea unora dintre serviciile si abonamentele Intercer care sa ne permita sa acoperim cheltuielile curente si sa continuam activitatea.

Sustineti Intercer!

Va reamintim ca situatia financiara Intercer este afisata in mod grafic pe pagina principala. Intercer are nevoie de $3100 USD/luna pentru a functiona.

Puteti oricand sa faceti donatii ocazionale sau donatii recurente pentru sustinerea activitatii noastre.

Informatiile le gasiti pe pagina de donatii:
http://intercer.net/donatii

Va multumim pentru sustinerea activitatii Intercer!

Lucian Mihailescu

Server nou si modalitati de a sustine activitatea Intercer

About The Author
-