36
Views


La inceputul lui Iunie 2013 se implinesc 16 ani de cand Intercer a inceput sa raspandeasca lumina spirituala in casele oamenilor.

Intercer a pornit de la zero in 1997, a trecut si inca trece prin perioade dificile financiar, insa misiunea noastra continua! Mesajul transformator al Bibliei ajuta in fiecare zi celor care-l asculta. Predicile de la Intercer Tv din fiecare saptamana intaresc sufletele oamenilor pentru a face fata dificultatilor vietii. Stirile Intercer tin la curent vizitatorii nostri cu activitatea comunitatilor religioase din tara si diaspora, precum si cu evenimente de interes general, articole si proiecte ale tinerilor si altele.

Intercer are o afluenta lunara de 60,000 de vizitatori unici, fiind cel mai popular website Adventist romanesc.

Pentru cei care cunosc mai putin despre Intercer – activitatea noastra a inceput in 1997 ca primul website Adventist romanesc. Anii urmatori Intercer a ajutat la crearea unei retele de contact intre membrii bisericii si alte persoane interesate de studiul Bibliei. De asemenea, Intercer a construit si gazduit in urmatorii 12 ani o multitudine de website-uri crestine (in mare parte website-uri de organizatii Adventiste).

intercer-mesajul-merge-mai-departe

Sustinuta de prieteni de aproape si de departe, lucrarea s-a dezvoltat. In 2004 Intercer a lansat Intercer Tv pentru a aduna laolata predicile si programele audio-video de la bisericile Adventiste romanesti de pretutideni.

Stirile Intercer ajung saptamanal pe email la abonatii nostri, inca din 1998. Materialele afisate la Intercer apartin in intregime autorilor acestora. Intercer este o platforma unde puteti gasi diverse resurse crestine romanesti gratuite.

Intercer a reusit sa realizeze si sa mentina o retea de comunicare pentru Biserica Adventista Romana de Pretutindeni. Este mult mai usor sa gasesti resursele bisericii intr-un singur loc, decat sa cauti dupa fiecare in mod individual. Intercer are in plus traficul necesar pentru a duce o stire cat mai repede la audienta dorita.

Un videoclip produs de Emil si Nicu pentru Intercer.

Video Clip Intercer – Mesajul merge mai departe!

About The Author
-