54
Views

Stimati prieteni,

web_services_2013

Va comunicam in acest articol cateva noutati tehnice si de costuri legate de serviciile Intercer / Lucian Web Service.

Intercer se afla pe un server nou, mai performant

Pentru a putea asigura in continuare servicii web de calitate la Intercer, la sfarsitul lunii August am trecut toate website-urile noastre pe un nou server de doua ori mai performant ca viteza si memorie disponibila. Am marit masurile de securitate si am facut upgrade la software-urile necesare pentru buna functionare a server-ului. De asemenea, am angajat o companie care monitorizeaza permanent server-ul.

Aceaste imbunatatiri aduc totodata o marire a costului pe care il platim pentru server si serviciile aditionale. De aceea, dorim sa impartasim aceste costuri cu bisericile si organizatiile care folosesc serviciile Intercer.

O mica crestere a costurile pentru fiecare ne va ajuta sa continuam si sa va oferim servicii web de calitate.

Ne-am dori sa dezvoltam mai mult activitatea de la Intercer, insa in 2013 abia a fost posibil sa platim serviciile folosite.

Suntem in urma cu reimbursarea muncii la luna Februarie 2012, in conditiile in care oricum activitatea noastra este mai mult de 50% voluntara.

Incepand din luna Martie 2013 am incercat sa gasim ajutor la Uniunea Romana, la Diviziunea Euro-Africa, la Conferinta Generala, insa nu am primit raspuns concret. Suntem dezamagiti de aceasta lipsa de suport din partea organizatiei oficiale. In teorie se pune multa importanta pe sustinerea proiectelor media misionare, insa este o mare diferenta cand vine vorba de aplicat in practica…

Ducem inainte aceasta activitate de 16 ani de zile, timp in care am primit o reimbursare partiala a activitatii noastre doar pentru aproximativ 2 ani. Intercer a continuat toti acesti ani printr-un numar mic de sustinatori, persoane sau organizatii dedicate, care au facut sacrificii pentru ca lucrarea de internet sa aduca resursele necesare miilor de vizitatori ai website-ului Intercer.

De aceea, avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a putea continua aceasta activitate. Daca este posibil, va rugam sa faceti un apel si in comunitatile dvs. pentru a sustine Intercer.

Important – Aceste modificari incep cu 1 Octombrie 2013 si vor fi aplicate la urmatoarea factura anuala pentru bisericile si organizatiile care folosesc aceste servicii.

Aceasta este prima modificare de costuri din 2009 pana astazi.

Modificare costuri abonamente Intercer Tv

Incepand cu 1 Octombrie 2013 abonamentele la Intercer Tv vor creste in felul urmator:

– pentru strainatate costul creste cu doar $50/an (35 Euro/an in Europa)

– pentru Romania costul creste cu doar $15/an (echiv.in RON); modificarea se aplica doar pentru abonamentele sub $120/an

Mai multe detalii impreuna cu preturile actualizate le gasiti in articolul „Transmiteti prin Intercer Tv„.

Abonamente pentru postarea la Stirile Intercer si reclama la Intercer

Aceleasi modificari de mai sus se aplica si la abonamentele pentru postarea la Stirile Intercer, precum si pentru reclama afisata la Intercer.

Modificare cost hosting (daca aveti website-ul gazduit de Intercer / Lucian Web Service)

Incepand cu 1 Octombrie 2013 pachetele de hosting pentru cei care gazduiesc website-ul cu Lucian Web Service se modifica in felul urmator:

– pentru straintate hosting-ul va creste cu $10/luna platiti anual ($120/an mai mult)

– pentru Romania, hosting-ul va creste cu $5/luna platiti anual ($60/an mai mult)

Termeni

Aceste modificari vor fi aplicate la urmatoarea factura anuala pentru bisericile si organizatiile care folosesc aceste servicii.

* * *

Va reamintim ca nu oferim returnarea banilor daca hotarati sa nu mai folositi serviciile Intercer inainte de terminarea perioadei platite.

Abonamentele Intercer sunt trimise in avans pentru urmatorul an calendaristic. Sumele trimise catre Intercer nu sunt returnabile. Toate tranzactiile sunt finale.

In eventualitatea ca Intercer isi va inchide serviciile, nu veti primi inapoi suma echivalenta perioadei nefolosite. Vom considera aceste sume ca donatii pentru anii in care Intercer v-a oferit servicii in mod gratuit.

Mai multe detalii pe pagina de termeni si conditi si „Polita de Confidentialitate” la rubrica „Donatii si Abonamente Intercer.

Sustineti Intercer!

Va reamintim ca situatia financiara Intercer este afisata in mod grafic pe pagina principala. Intercer are nevoie de $3100 USD/luna pentru a functiona.

Puteti oricand sa faceti donatii ocazionale sau donatii recurente pentru sustinerea activitatii noastre.

Informatiile le gasiti pe pagina de donatii:
http://intercer.net/donatii

Va multumim pentru sustinerea activitatii Intercer!

Echipa Intercer & Lucian Web Service

 

Server nou si modificare costuri la abonamentele Intercer

About The Author
-