35
Views
Photo by Lucian Mihailescu, LWS.im

Photo by Lucian Mihailescu, LWS.im

Dupa cum am anuntat inainte in perioada 26 Martie – 1 Aprilie 2013 Intercer a desfasurat un apel pentru a constientiza vizitatorii sai de nevoile acestei activitati. Acest apel nu a fost doar pentru strangerea de fonduri, ci si pentru a primi din partea sustinatorilor nostri rugaciuni si cuvinte de incurajare. In aceasta perioada mare parte a serviciilor Intercer au fost inactive. Au ramas active Stirile Intercer, muzica si imnuri crestine si altele, plus paginile in limba engleza.

Multumim tuturor celor care au raspuns intr-un fel sau altul apelului nostru. Sumele adunate in urma acestui apel sunt afisate pe pagina apelului, impreuna cu alte detalii despre activitatea noastra. Dupa cum veti vedea rezultatele sunt foarte slabe.

Pentru acum doar cateva concluzii:
– Intercer nu a fost si nu este subventionat de Uniunea Romana.
– Noi nu putem continua sa lucram la nesfarsit ca voluntari neplatiti in acesta lucrare (dupa aprox.14 ani fara salariu)
– Intercer hraneste comunitatea Adventista (si nu numai) romaneasca de pretutindeni (60,000 utilizatori unici lunar), incepand cu Romania (50% din trafic), completand activitatea Uniunii Romane si ajutand lucrarea diasporei
– Biserica Adventista romaneasca este pusa in fata unei alegeri daca doreste ca aceasta activitate sa nu se piarda.

Vizitati pagina apelului Intercer pentru un anunt important:

Schimbari majore la Intercer incepand cu 7 Aprilie 2013

(click pe imaginea de mai jos)

Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi toti acesti ani.

Echipa Intercer.

Intercer va face un anunt important zilele urmatoare

About The Author
-