16
Views

Acesta este transcriptul de la video clipul cu interviul Intercer cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate. Interviul are traducere in limba romana. Daca traducerea in limba romana nu porneste automat, dati click pe butonul CC din josul player-ului (acest buton apare dupa ce dati Play) si alegeti „Romana – Diacritice”.

A.S – Sunt Alexa Smith si vorbesc cu Lucian Mihailescu, Presedintele Intercer.

Intercer aniverseaza 15 ani de activitate. Cum sic and ati inceput lucrarea de la Intercer?

L.M. – Activitatea de la Intercer a inceput in 1997 dupa ce am aflat de website “It is written” (Sta scris) si am citit un articol al lui Octavian Lupu, cu titlul “Evanghelia pe internet”. Am inceput ca primul website Adventist romanesc, apoi lucrarea s-a dezvoltat in cel mai popular website Adventist romanesc cu o medie de 60,000 vizitatori unici pe luna.

A.S. Este extraordinar! Cat de dificil a fost sa incepeti sis a continuati toti acesti ani?

Alexandra la 7 ani, cand incepea activitatea Intercer in 1997

Alexandra la 7 ani, cand incepea activitatea Intercer in 1997

L.M. A fost dificil, pentru ca am inceput de la zero. Dar Dumnezeu si alti oameni ne-au ajutat cu resurse si tehnologie. Imi amintesc ca erai cam de 7 ani cand am inceput (zambeste). Am inceput si suntem o echipa de voluntari.

A.S. Care sunt scopurile dvs. pentru Intercer?

L.M. Scopul nostru este sa oferim materiale relevante atat pentru cei care nu merg la biserica, cat si pentru Crestini. Avem o retea de website-uri specializate. Resursele noastre sunt centralizate in jurul Bibliei in diferite formate: text, audio, mobil. De asemenea, avem stiri, un website de tineret, un website de anunturi. Avem o sectiune cu programe tv (Intercer Tv) unde saptamanal biserici romanesti din diferite locuri de pe blog incarca predicile lor.

A.S. Cum va conectati cu audienta dvs. de limba engleza?

L.M. Pentru ca avem materiale in limba engleza si pentru ca romanii din diaspora apreciaza lucrarea noastra, multi dintre ei vorbind limba engleza, am dezvoltat website-ul nostru in limba engleza en.intercer.net ca o selectie de stiri si feed-uri media. De asemenea, trimitem un newsletter zilnic si, de curand, oferim si frumoase poezii romanesti traduse in limba engleza.

A.S. Suna deosebit! Care sunt planurile de viitor?

L.M. Dorim sa continuam trend-ul social media inceput din 2008. Oferim materialele noastre cu contactele noaste din social media, pentru a ajunge la mai multi oameni.

A.S. Aveti un mesaj pentru Comunitatea Adventista?

L.M. Da! Apreciez lucrul serios al multor organizatii si biserici Adventiste. Trebuie sa continuam aceasta lucrare de vestire a Evangheliei. Trebuie mai intai sa ne uitam la nevoile oamenilor, sa fim alaturi de ei si cred ca in acest fel vom comunica mai bine mesajul nostru catre lume.

A.S. – Multumesc mult pentru timpul dvs.

L.M. Cu placere!

Interviu Aniversare Intercer 15 ani – Transcript

About The Author
-