24
Views

Directorul de link-uri Intercer http://link.intercer.net are o noua infatisare.

Website-urile adaugate sunt acum afisate prin imagini atat la cautare, cat si la afisarea pe pagini. A fost adaugata si o pagina de cautare pe tari, iar pagina de detaliu are un nou format, mai aerisit.

Puteti vedea alaturat noul aspect.

De asemenea, Directorul de link-uri Intercer s-a extins si accepta link-uri de la organizatii, biserici si membri adventisti, precum si website-uri comerciale ale membrilor adventisti indiferent de tara in care locuiesc sau de limba in care sunt realizate acestea.

Website-urile de biserici si organizatii, precum si site-urile personale care nu au caracter comercial pot fi adaugate gratuit.

Website-urile comerciale pot fi adaugate in directorul nostru pentru o contributie anuala. De asemenea, tot pentru o mica contributie anuala, un website poate fi prezentat in mod special pe pagina principala a directorului. Vizitati pagina „Adauga link” pentru detalii.

Sunt exceptate de la aceasta website-urile comerciale ale sponsorilor si partenerilor Intercer, care sunt adaugate in mod gratuit.

Directorul de link-uri Intercer are acum 366 de link-uri, fiind cel mai complet director de link-uri adventiste romanesti la acest moment. Din pacate, nu toate aceste website-uri sunt active (unele dintre ele fiind neactualizate de cateva luni sau chiar cativa ani…). O buna parte a website-urilor active care au un feed RSS sunt incluse pe website-ul de Noutati Intercer.

Incurajam in continuare o participare cat mai ampla — in special a tinerilor, dar nu numai — in adaugarea de continut pentru website-uri. Stiri si evenimente locale, precum si resurse crestine generale si media se pot constitui intr-un continut bogat.

Asteptam website-uri noi pentru a le face cunoscute prin intermediul popularitatii site-ului Intercer!

Vizitati noul Director de link-uri Intercer la adresa:
http://link.intercer.net

Directorul de link-uri Intercer – o noua infatisare si extindere

Despre autor
-