35
Views

La inceputul lunii Septembrie 2010 Intercer a devenit primul website adventist romanesc care a coborat sub 200,000 in index-ul de trafic oferit de Alexa.com.

Indexul Alexa reprezinta pozitia website-ului in raport cu toate website-urile existente pe internet. Acest index este doar unul dintre indicatoarele traficului pe internet, referindu-se in special la nivelul de interactiune al utilizatorulor cu website-ul.

Alexa.com prezinta pe langa pozitia in trafic si alte informatii utile: cuvinte cheie, timp petrecut pe website, numar de pagini vizionate, informatii demografice si altele.

Cu cat index-ul este mai mic, cu atat website-ul are un nivel de trafic mai mare. Locul 1 si este ocupat de Google.com . In general Alexa.com considera website-urile importante daca se afla in prima suta de mii.

Intercer a urcat in clasament in ultimii 2 ani, iar cresterea cea mai spectaculoasa a fost in anul 2010, de la 260,000 la 199,035, dupa ce in 2008 Intercer ajunsese la 202, 500.

Raportat la toate website-urile care exista in Romania, Intercer se afla pe locul 2270.

Acesta este rezultatul adaugarii mai multor proiecte noi la Intercer, precum si dezvoltarea continutului existent, proiecte care atrag vizitatorii in mod constant.

Statisticile Alexa.com trebuie corelate cu celelalte statistici cum ar fi Google Analytics sau Trafic.ro (pentru site-urile romanesti).

Intercer.net are in medie aproximativ 40,000 de vizitatori unici in fiecare luna.

Alte website-uri adventiste romanesti se dezvolta frumos in ultimul timp, observandu-se o implicare mai mare a tinerilor in ultimii 2 ani. Amintim dintre acestea: Biblephone.net, Adventube.ro, Semneletimpului.ro, Sperantatv.ro, adventist.ro, website-urile Majesty Group (majesty.ro, oamenisiperspective.com, oxigen.tv, cronici.tv, altardeseara.tv) si altele. Alte website-uri dedicate tinerilor se vor dezvolta in perioada urmatoare (Clubtin.ro).

Printr-o colaborare mai buna a website-urilor adventiste romanesti s-ar putea realiza un impact si mai mare pentru transmiterea Cuvantului lui Dumnezeu.

Intercer a coborat sub 200,000 in indexul Alexa.com

Despre autor
-