Views


Maria Badea & Marian Țenu; ”8.1 Introducere în studiul 8 (st8 Duhul Sfânt şi darurile date credincioşilor)”

Textul de memorat: „Sunt felurite daruri, dar este acelaşi Duh; sunt felurite slujbe, dar este acelaşi Domn; sunt felurite lucrări, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează totul în toţi.” (1 Corinteni 12:4-6)

Cum ar fi dacă un om ar pleca într-o călătorie şi i-ar încredinţa casa şi treburile administrative şi gospodăreşti fiului său, dar nu i-ar lăsa şi mijloacele şi instrumentele necesare ca să poată face aceste lucruri?

Când S-a suit la Tatăl Său în cer, Isus le-a încredinţat ucenicilor o misiune clară: să ducă vestea cea bună a mântuirii în toată lumea. El le-a lăsat şi mijloacele necesare. Împreună cu porunca, le-a dat şi puterea de a o aduce la îndeplinire, în Numele Său şi prin puterea Duhului Sfânt. În 1 Corinteni 1:4-7, Pavel aduce mulţumiri „pentru harul lui Dumnezeu, care v-a fost dat în Isus Hristos. Căci în El aţi fost îmbogăţiţi în toate privinţele… aşa că nu duceţi lipsă de niciun fel de dar.” Darurile spirituale sunt oferite prin Duhul Sfânt, în Hristos, în scopul zidirii bisericii Sale.

Daca doriti materiale suplimentare de scoala de sabat va invitam sa vizitati pagina noastra web accesand urmatorul link: http://www.7adventist.com/studiu/duhul-sfant-si-darurile-date-credinciosilor/

8.1 Introducere în studiul 8 (st8 Duhul Sfânt şi darurile date credincioşilor)

Despre autor
-