In aceasta pagina gasiti materiale pentru descarcat grupate pe diferite sectiuni.  Pentru a putea descarca materialele dati click pe titlul acestora.

Important. Unele dintre aceste materiale sunt disponibile pentru descarcare daca va inregistrati pe site-ul nostru. In dreptul acestor materiale care solicita logare se afiseaza „Nu aveti permisiunea sa descarcati acest fisier.” Dupa ce va inregistrati, va logati si reveniti pe aceasta pagina si veti putea descarca materialele.

Donatii

Toate materialele sunt disponibile GRATUIT.  Pentru a face aceste materiale disponibile in continuare, puteti sustine activitatea Intercer prin donatiile dvs. Vizitati http://intercer.net/donatii/ pentru a face o donatie.

CD-uri

CD-urile sunt pregatite pentru descarcare in format .ISO. Dupa descarcare puteti sa scrieti fisierul .ISO pe un CD, folosind un CD/DVD writer si un program adecvat de genul Nero, Easy CD Creator, Magic ISO etc.

Programe pentru tineret

Prin bunavointa tinerilor din comunitatea Deva punem la dispozitie textele unor programe de tineret care pot fi prezentate in comunitati sau la diferite alte ocazii. Fisierele sunt pregatite in format Word. Au fost mentionate autorul si sursa acestor programe pentru materialele cunoscute. Alte materiale au sursa anonima.

________________________________________________

[emaillocker]

Biblia si materiale biblice

Materiale pentru copii

Materiale pentru familie

Muzica crestina

Prezentari PowerPoint

Software biblic gratuit

CD-uri Intercer si altele

Programe tineret

Sunt 9 files, ocupă 4,8 GiB cu 27.765 accesări în CD-uri Intercer si altele.
Afişăm 1 la 9 din 9 fişiere.

CD-uri Intercer si altele

  CD Adevaruri Crestine - Carti+
» 245 bytes - 7.630 descărcări - 11 februarie 2012
CD-ul se poate descarca acum de la https://adevaruricrestine.ro/. Materiale si articole biblice pe parcursul a sase ani. Acest cd este editia a-2-a, cu imbunatatiri si adaugiri. Ioan a oferit gratuit peste 10,000 din aceste cd-uri in tara si strainatate. Arhiva este in format .zip. Dupa dezarhivare puteti urmari continutul pe computer sau il puteti copia pe un cd.


  CD Intercer #1
» 689,7 MiB - 7.004 descărcări - 1 iunie 2011
Acest CD contine: Site-ul Intercer offline, Biblia si materiale biblice, materiale in Power Point, materiale audio-video si software freeware/shareware. CD-ul este rezultatul primilor 3 ani de activitate ai Intercer.


  CD Intercer #2
» 696,9 MiB - 1.794 descărcări - 1 iunie 2011
Acest CD contine: Site-ul Intercer offline, Biblia - text, audio, software - si materiale biblice, materiale in Power Point, materiale audio-video (muzica crestina, predici etc.) si software freeware/shareware. CD-ul este rezultatul celui de-al patrulea an de de activitate Intercer. (2001-2002) 700 MB cu materiale biblice la dispozitia dvs. pentru a studia in linistea casei.

  CD Intercer #3
» 695,8 MiB - 2.425 descărcări - 1 iunie 2011
Al treilea CD realizat de Intercer aduna impreuna resurse biblice sub diferite forme (documente, materiale audio-video, materiale Power Point, software biblic, website-uri), fiind o selectie a materialelor promovate de Intercer sau colaboratori ai sai, in perioada Iulie 2002 - August 2003. Dorim ca prin acest cd sa ajutam la raspandirea materialelor biblice.

  CD Intercer #4
» 665,2 MiB - 1.900 descărcări - 1 iunie 2011
Al patrulea CD realizat de Intercer aduna impreuna resurse biblice sub diferite forme (documente, materiale audio-video, materiale Power Point, software biblic, website-uri), fiind o selectie a materialelor promovate de Intercer sau colaboratori ai sai, in perioada Iulie 2003 - Decembrie. Dorim ca prin acest cd sa ajutam la raspandirea materialelor biblice.

  CD Intercer #5
» 686,4 MiB - 1.716 descărcări - 1 iunie 2011
Al cincilea CD realizat de Intercer aduna impreuna resurse biblice sub diferite forme (documente, materiale audio-video, materiale Power Point, software biblic, website-uri), fiind o selectie a materialelor promovate de Intercer sau colaboratori ai sai, in perioada 2006-2007. Dorim ca prin acest cd sa ajutam la raspandirea materialelor biblice.

  CD "Galileanul" (versiunea in limba romana)
» 687,6 MiB - 1.957 descărcări - 1 iunie 2011
Acest CD contine seminariile biblice video "Galileanul" in limba romana, in format Real Player, inregistrate la 80k stream. Totodata pe CD sunt incluse si alte patru seminarii suplimentare, rezumatele prelegerilor, site-urile oficiale offline, stiri, imagini, reportaje.


  CD "Vremea Impacarii"
» 588,9 MiB - 1.789 descărcări - 1 iunie 2011
CD-ul contine conferintele biblice prezentate de pastorul Nicolae Butoi sub titlul "Vremea Impacarii". Seminarul a fost transmis prin satelit din Romania intre 23 Feb. - 15 Martie 2003, si a fost organizat de Uniunea Romana Adventista si de Hope Media Romania.

  "The Galilean" (English Language Version)
» 180,2 MiB - 1.550 descărcări - 1 iunie 2011
This CD includes "The Galilean" biblical sattellite seminar video files. These are Real Video files, recorded at 28k stream. The CD also includes the official websites offline, news, pictures etc., both in English and Romanian.   


[/emaillocker]