In aceasta pagina gasiti materiale pentru descarcat grupate pe diferite sectiuni.  Pentru a putea descarca materialele dati click pe titlul acestora.

Important. Unele dintre aceste materiale sunt disponibile pentru descarcare daca va inregistrati pe site-ul nostru. In dreptul acestor materiale care solicita logare se afiseaza „Nu aveti permisiunea sa descarcati acest fisier.” Dupa ce va inregistrati, va logati si reveniti pe aceasta pagina si veti putea descarca materialele.

Donatii

Toate materialele sunt disponibile GRATUIT.  Pentru a face aceste materiale disponibile in continuare, puteti sustine activitatea Intercer prin donatiile dvs. Vizitati http://intercer.net/donatii/ pentru a face o donatie.

CD-uri

CD-urile sunt pregatite pentru descarcare in format .ISO. Dupa descarcare puteti sa scrieti fisierul .ISO pe un CD, folosind un CD/DVD writer si un program adecvat de genul Nero, Easy CD Creator, Magic ISO etc.

Programe pentru tineret

Prin bunavointa tinerilor din comunitatea Deva punem la dispozitie textele unor programe de tineret care pot fi prezentate in comunitati sau la diferite alte ocazii. Fisierele sunt pregatite in format Word. Au fost mentionate autorul si sursa acestor programe pentru materialele cunoscute. Alte materiale au sursa anonima.

________________________________________________

[emaillocker]

Biblia si materiale biblice

Materiale pentru copii

Materiale pentru familie

Muzica crestina

Prezentari PowerPoint

Software biblic gratuit

CD-uri Intercer si altele

Programe tineret

Sunt 9 files, ocupă 67,2 MiB cu 23.198 accesări în Software biblic gratuit.
Afişăm 1 la 9 din 9 fişiere.

Software biblic gratuit

  1001 Intrebari din Biblie
» 1,1 MiB - 3.237 descărcări - 28 ianuarie 2010

1001 Intrebari din Biblie sub forma de intrebari cu 3 variante de raspuns.

Program realizat de Alexandru Bizau, loc.Curatele, jud.Bihor, Email: sandu_bizau@yahoo.com .

  Anagrame
» 29,4 KiB - 1.748 descărcări - 28 ianuarie 2010

Program pentru invatarea numelor proprii din Biblie.

Aplicatie creata de Berze Karol, Lugoj, E-mail: karcsiro@yahoo.com. Gasiti si alte aplicatii muzicale create de Karol la rubrica de Download muzica crestina.

  Biblia Expres
» 1,6 MiB - 2.156 descărcări - 28 ianuarie 2010

Biblia Expres este un program care ofera posibilitatea utilizatorilor cu computere mai puţin performante de a avea Biblia în limba română în forma electronică (traducerea Cornilescu). Este un program efficient, optimizat pentru rulare rapidă cu minimum de resurse (conţinulul Bibliei nu este incărcat în memorie la lansarea programului ci doar în momentul în care o carte a Bibliei este accesată).

Acest program nu are scopul de a fii un program complet de studiu, căci există multe alte pachete software care contin mai multe resurse (comentarii, etc), ci are mai mult rolul de a oferii o funcţionalitate simplă şi rapidă. Utilitatea programului constă în mare parte în funcţile de căutare a versetelor sau a cuvintelor în textul Bibliei.

Programul este realizat de Florin Tomescu (florin_tom@hotmail.com)

  Biblia pe telefonul mobil
» 380 bytes - 2.375 descărcări - 28 ianuarie 2010

BiblePhone. Aceste materiale sunt disponibile pentru telefonul mobil. Puteti descarca Biblia, alte carti spirituale sau imnuri crestine pe telefonul dvs.

Aceste materiale sunt disponibile pe web pe site-ul www.biblephone.net. In curand va fi disponibil si un software pentru computer cu aceste materiale.

Realizator: Octavian Lupu (octavian_lupu@yahoo.com)

Biblia pe telefonul mobil, constituie un proiect Intercer, realizat prin participarea a doi credinciosi adventisti Octavian Lupu (viziune si dezvoltare proiect) si Lucian Mihailescu (suport tehnic). Initiativa acestui proiect a venit pe parcursul realizarii si dezvoltarii portalului Intercer, unul dintre primele portaluri crestine din Romania. Daca la inceput a existat doar versiunea in limba romana, in prezent Biblia este disponibila in in mai mult de 60 limbi si peste 100 de versiuni, iar numarul continua sa creasca. Datorita acestui lucru cei doi au decis ca Biblia pe telefonul mobil are nevoie de o platforma online separata realizata sub numele Biblephone.

  Comorile Bibliei
» 834,0 KiB - 1.889 descărcări - 28 ianuarie 2010

Comorile Bibliei - un program de recompunere a versetelor biblice dandu-se cuvintele componente.

Program realizat de Alexandru Bizau, loc.Curatele, jud.Bihor, Email: sandu_bizau@yahoo.com .

  Intrebari biblice - anagrame (v.2.0)
» 2,0 MiB - 1.970 descărcări - 28 ianuarie 2010

Intrebari biblice - anagrame (v.2.0). Contine kit de instalare. Programul ofera intrebari din Biblie al caror raspuns este dat sub forma unei anagrame care trebuie descifrata.

Program realizat de Alexandru Bizau, loc.Curatele, jud.Bihor, Email: sandu_bizau@yahoo.com .

  Micul Teolog - ver. beta 0.7.0 Laic
» 60,4 MiB - 5.267 descărcări - 25 ianuarie 2010

Program gratuit pentru studiu Biblic individual in limba romana. Programul este compatibil Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si MsOffice.

Cuprinde:
   - Scrieri: Biblia cu trimiteri (mai multe limbi, mai multe versiuni), Cometariul Biblic AZS si EGW, Scrierile EGW, 736 Imnuri crestine
   - Motor pentru cautare instant in toate scrierile.

Contact: mteolog@gmail.com

Realizator: Gaius Maximus (gaiusmax@gmail.com)

  Puzzle biblic
» 1,2 MiB - 2.004 descărcări - 28 ianuarie 2010

Un program de puzzle biblic pentru aranjarea in ordine a cartilor Bibliei. Se pot alege carti din Vechiul Testament, din Noul Testament sau din toata Biblia cu trei nivele de dificultate.

Program realizat de Alexandru Bizau, loc.Curatele, jud.Bihor, Email: sandu_bizau@yahoo.com .

  TheoNote
» unknown - 2.552 descărcări - 28 ianuarie 2010

TheoNote este un mediu avansat de studiu biblic şi nu numai! Cu interfaţa în limba română (pe viitor şi în alte limbi) el vă oferă următoarele facilităţi:

- diferite versiuni ale Bibliei, cu posibilităţi de colorare (*.bibl, *.color)
- Biblia audio pe capitole (format mp3 ) - se poate asculta prin click dreapta pe capitol (versiunea Dumitru Cornilescu o puteţi primi prin poştă)
- diverse comentarii, dicţionare biblice, etc. (*.comm - needitabile, *.dict - editabile)
- liste de versete biblice cu posibilitate de editare a textelor (*.list)
- hărţi la îndemână cu posibilităţi de observare inteligente (*.png)
- pagini web, arhive web, documente pdf, documente Word, prezentări Power Point disponibile din meniul Bibliotecă (*.htm, *.html, *.mht, *.pdf, *.doc, *.ppt, *.pps, *.pot)
- fişiere inteligente *.rtf, *.rtfd (suportă link-uri text speciale) folosite ca documente TheoNote (*.rtf, *.rtfd)
- muzica şi imaginile favorite la îndemână (*.mp3, *.wma, *.wav, *.jpg)
- alte fişiere media lansate în programele lor asociate (*.*)
- posibilităţi inteligente de stocare, gestionare şi accesare a fişierelor
- diverse unelte: memento, devoţional, calendar cu fotografii şi posibilitatea de a stoca un jurnal zilnic, note zilnice

Programul este realizat de Costel Pislac: theonote@theonote.ro si poate fi descarcat de pe website-ul www.theonote.ro

   


[/emaillocker]