In aceasta pagina gasiti materiale pentru descarcat grupate pe diferite sectiuni.  Pentru a putea descarca materialele dati click pe titlul acestora.

Important. Unele dintre aceste materiale sunt disponibile pentru descarcare daca va inregistrati pe site-ul nostru. In dreptul acestor materiale care solicita logare se afiseaza „Nu aveti permisiunea sa descarcati acest fisier.” Dupa ce va inregistrati, va logati si reveniti pe aceasta pagina si veti putea descarca materialele.

Donatii

Toate materialele sunt disponibile GRATUIT.  Pentru a face aceste materiale disponibile in continuare, puteti sustine activitatea Intercer prin donatiile dvs. Vizitati http://intercer.net/donatii/ pentru a face o donatie.

CD-uri

CD-urile sunt pregatite pentru descarcare in format .ISO. Dupa descarcare puteti sa scrieti fisierul .ISO pe un CD, folosind un CD/DVD writer si un program adecvat de genul Nero, Easy CD Creator, Magic ISO etc.

Programe pentru tineret

Prin bunavointa tinerilor din comunitatea Deva punem la dispozitie textele unor programe de tineret care pot fi prezentate in comunitati sau la diferite alte ocazii. Fisierele sunt pregatite in format Word. Au fost mentionate autorul si sursa acestor programe pentru materialele cunoscute. Alte materiale au sursa anonima.

________________________________________________

[emaillocker]

Biblia si materiale biblice

Materiale pentru copii

Materiale pentru familie

Muzica crestina

Prezentari PowerPoint

Software biblic gratuit

CD-uri Intercer si altele

Programe tineret

Sunt 1 files, ocupă 49,7 MiB cu 3.267 accesări în Biblia si materiale biblice.
Afişăm 1 la 1 din 1 fişiere.

Biblia si materiale biblice

  Saptamana de rugaciune 2011
» 49,7 MiB - 3.267 descărcări - 10 decembrie 2011
Materiale pentru Saptamana de rugaciune 2011 in format Power Point. Punem la dispozitie materialul pentru Saptamana de Rugaciune 2011 (9 – 16 Decembrie 2011), prin bunavointa pastorului Petru Hardalau, Conferinta Banat, care a pregatit tot materialul in Power Point. Este o prelucrare mult imbunatatita fata de anul trecut. Speram sa fie de folos celor doritori. De asemenea, fratele Cornel Mafteiu, de la Biserica Adventista “Maranatha” – Bucureşti, ne-a trimis un set de poezii, compuse special pentru aceasta saptamana de rugaciune. Daca considerati ca pot sa fie folosite, pentru imbogatirea si diversificarea programului, listati-le si puneti-le la dispozitie. Pastor Pavel Memete

   


[/emaillocker]