61
Views

Grupul Muzical In Te Domine, din Castellón de la Plana, Spania, aflat pentru prima data in Romania, va sustine un CONCERT  CORAL de muzica sacra, in data de 21 mai, la orele 19ºº. Acest eveniment muzical cu SCOP UMANITAR, va avea loc in Capela Institutlui Teologic Adventist de la Cernica, Sos. Decebal, nr. 11-13, 077035 Cernica, Bucuresti.

In Te Domine (www.intedomine.com), este o formatie corala de 32 membrii de nationalitate romana, apartinind diferitelor comunitati adventiste din Castellón, Spania. Cu ocazia primului Concert al formatiei in Romania, prin muzica lor doresc sa transmita eleganta, frumusetea, dar si prospetimea muzicii de lauda si inchinare.

Cu aceasta ocazie speciala, in care prezentatorul concertului va fi Cornel Darvasan (www.corneldarvasan.ro), doresc nu numai sa foloseasca piesele muzicale ca un balsam pentru suflet, oferit celor doritori sa Il cunoasca mai mult pe Bunul nostru Pastor, Isus Hristos, ci si sa simta impreuna cu cei pentru care putem fi singura speranta de mai bine. De aceea, vor colabora prin acest Concert, cu  PROIECTUL  UMANITAR „Raze de speranta pentru Uganda”, promovat de FUNDATIA PRO VIVERE DIGNUM. (www.proviveredignum.com)

Va asteapta cu drag, pe 21 mai la ora 19ºº, in Cernica- Bucuresti.

Pentru mai multe informatii si detalli (invitatii, etc.) legate de acest concert, va rugam apelati la +40740101029 sau scrieti la: mihalinaned@yahoo.com

CONCERT UMANITAR IN TE DOMINE, CERNICA-BUCURESTI.

Despre autor
-