49
Views

Stimati prieteni,

Din dorinta de a va oferi cat mai multe stiri din comunitatea adventista si crestina in general, Intercer ofera vizitatorilor sai posibilitatea de a propune stiri. Intercer va selecta si aproba stirile de interes general, extinzand in acest fel stirile publicate de editorii Intercer.

Puteti propune stiri de interes din viata bisericii locale sau a grupului dvs. de interes, stiri crestine de interes general, evenimente, anunturi, cazuri sociale pentru care aveti documentatia de prezentare necesara, etc. Acceptam si anunturi comerciale in conditiile specificate mai jos. Citarea stirilor din presa trebuie facuta in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa, maxim 500 de caractere, cu specificarea sursei.

Stirile aprobate vor apare la stirile Intercer la http://intercer.net/ . Stirile Intercer sunt publicate pe principalele retele sociale media (Facebook, Twitter, Google+), cat si pe website-ul Noutati Intercer.

Stirile de interes general sunt preluate apoi si in buletinele Intercer pe email. Pentru a putea fi cuprinse in buletinul Intercer saptamanal, asteptam stirile dvs. pana cel tarziu joi la pranz, ora Romaniei.

Categorii de stiri

Stiri gratuite – Toate stirile sunt adaugate in mod gratuit, cu exceptia stirilor cu caracter comercial, indiferent daca acestea provin din partea unor companii sau a unor organizatii non-profit. Intercer isi rezerva dreptul sa clasifice si sa editeze stirile primite.

Stiri comerciale – aceste stiri sunt publicate pentru o contributie/donatie pentru Intercer, in functie de durata si locul aparitiei acestora. Sunt disponibile pachete de prezentare pentru o luna de zile sau mai mult (mai multe detalii gasiti pe pagina de reclame sau pe email la info@intercer.net).

Acces permanent la stiri – daca doriti sa aveti acces permanent ca editor la stirile Intercer pentru dvs., biserica sau organizatia dvs., va oferim un abonament/contributie anuala de 120 USD/an (sau echivalent in RON pentru Romania). Aceasta inseamna ca veti putea publica stiri oricand aveti nevoie si acestea vor fi apoi preluate in buletinele Intercer pe email. Pentru business abonamentele sunt diferite, vizitati pagina de reclame pentru detalii.

Articole si recenzii publicate la Intercer – Puteti publica articole contra cost la Intercer sau noi putem scrie articole/recenzii contra cost despre website-ul dvs. Mai multe detalii pe pagina „Articole si recenzii publicate la Intercer„.

Cum pot sa devin un contribuitor la stirile Intercer?

Daca sunteti deja inscris pe blogul de stiri Intercer aveti deja acces de Contribuitor pentru a propune stiri. Daca nu sunteti inscris inca, va puteti inregistra gratuit aici: http://intercer.net/wp-register.php .

Dupa ce va logati la http://intercer.net/ veti avea in panoul de control un link „Articole”, unde puteti adauga si edita articole.  De asemenea, puteti urmari tutoriale video pentru adaugarea stirilor (in special primul tutorial legat de propunerea de stiri).

Asteptam propunerile dvs. pentru stiri!

Echipa Intercer

Note: 1) Toate stirile trimise de contribuitori sau editori trebuie sa respecte „Termenii si conditiile” website-ului Intercer (reguli cu care sunteti de acord la inscrierea pe blog).

2) Va reamintim ca puteti sa va promovati gratuit feed-ul cu stiri RSS de pe website-ul dvs. la Noutatile Intercer.

Propuneti stiri la stirile Intercer!

About The Author
-