24
Views

Esti tanar si plin de entuziasm? Ai deja experiente cu Dumnezeu? Vrei sa devii misionar medical? Visul tau poate deveni realitate incepand chiar de anul acesta.

Scoala Postliceala Sanitara AZS „Dr. Luca” din Braila – in colaborare cu Fundatia „Casa Painii” – infiinteaza in toamna o clasa suplimentara pentru studentii dornici de misiune.
Scolarizarea pe perioada celor trei ani va fi gratuita, urmand ca absolventul sa se dedice misiunii ca voluntar in primii trei ani de activitate.

Actele necesare:

– certificatul de nastere in original si copie

diploma de bacalaureat in original, insotita de foaia matricola (sunt admisi sa se inscrie si absolventii de liceu care nu au aceasta diploma, cu conditia de a o obtine pana la inceperea celui de-al doilea an de studiu si de a prezenta o adeverinta de absolvire a celor 12 clase);
– doua poze de tip pasaport;
– Curriculum Vitae conceput recent de catre solicitant si redactat pe computer;
– o scrisoare de intentie sau de motivatie (scrisa de mana) si adresata de catre solicitant Comisiei de Examinare;
– o scrisoare de recomandare (optional) din partea comitetului bisericii AZS in care activeaza solicitantul ca membru sau viitor membru;
– adeverinta medicala.

Examenul teoretic va avea loc pe data de 6 sept.2010 la ora 10,00 si va include intrebari de cultura generala, de cunostinte biblice si de cunostinte de specialitate (din manualul de biologie de clasa a XIa – doar din capitolele digestiv, circulator si respirator).

Pentru informatii si detalii in legatura cu inscrierea si admiterea studentilor misionari, va rugam contactati:
Asistent medical si social Alina Stanciu – GSM 0760 319 485

E-mail orion_alinastanciu@yahoo.com

„Doctorul Luca” recruteaza ucenici! – noi detalii

About The Author
-