42
Views
image005

Bunica cu Alina

Scumpi fraţi şi surori! Vă scrie familia Leahu, Eugen şi Olesea din comunitatea comunei Ciorescu. Dorim să vă mulţumim pentru compasiunea şi ajutorul financiar şi rugăciunile pentru vindecarea fetiţei noastre, Alina. S-au adunat 5000 $.

Uniunea de Conferinţe a Bisericii Creştine Adventiste de Ziua a Şaptea din Moldova ne-a ajutat cu 1000$, iar Uniunea bisericii AZŞ din Belorusia cu 500$. Fraţii din comunitatea or.Tula (Rusia) ne-au ajutat cu 2000$. După calculul medicilor, tratamentul costa 10000$, iar staţionarul pentru 24 ore costă 80$. În luna februarie starea sănătăţii fetiţei s-a agravat într-atîta, încît a trebuit s-o interneze în sala de reanimare, unde pentru 4 zile am achitat suma de 2000$. Dumnezeu a făcut minunea prin faptul că ne-au mai permis să trecem fără plată careva analize şi aparate.

Bunica, Alina şi Preşedintele Uniunii AZŞ din Belorusia, Ostrovskii Moisei

Bunica, Alina şi Preşedintele Uniunii AZŞ din Belorusia, Ostrovskii Moisei

De asemenea fratele preşedinte al Uniunii BAZŞ din Belorusia şi soţia sa ne-a ajutat în ceea ce priveşte cazarea, hrana, transportul în zilele cînd nu eram în staţionar. Ultima datorie pentru tratament faţă de Spitalul Oncologic din Minsc, pe data de 7 aprilie 2009 era de 1320$, suma de bani pe care nu o aveam şi fără achitarea căreia nu puteam să plecăm acasă. Am apelat la ajutorul Uniunii bisericii AZŞ  din Belorusia, care ne-a împrumutat suma de 1320$. După tratamentul din Minsc, medicii ne-au putut garanta siguranţa însănătoşirii doar cu 33%, dar bine facem că avem nădejdea în marele nostru Medic Isus Hristos care ne poate da mai multe.

Alina acum se simte bine. Ea primeşte un tratament de terapie de susţinere a stării sănătăţii. Rezultatele analizelor sînt satisfăcătoare şi totul datorită ajutorului şi rugăciunilor fraţilor din Moldova, Minsc, Rusia şi alte părţi ale lumii. Apelăm iarăşi la voi, în Numele Domunlui Isus, să ne ajutaţi să întoarcem datoria pe care am promis că o întoarcem.

Cu respect, familia Leahu

Mesaj trimis de catre:

Uniunea de Biserici Adventiste de Ziua a Şaptea din R.Moldova, Chisinau, 2070
str. Ialoveni, 1/1
tel.  (37322) 728473
fax  (37322) 723170
e-mail: union@adventist.md

28 Iulie 2009

Cazul de sanatate al Alinei Leahu, Rep.Moldova

Despre autor
-