31
Views

buletin-intercer-exempluStimati prieteni,

Acest mesaj se adreseaza abonatilor nostri din vechiul sistem pentru trimiterea buletinelor Intercer si persoanelor care doresc sa se inscrie pentru buletinul Intercer saptamanal email.

Dupa cum probabil ati citit in anunturile noastre de pe website, incepand din 7 Aprilie 2013 Intercer isi reduce activitatea, din lipsa de fonduri.

„Anunt important – Schimbari majore la Intercer”

Incepand de Vineri 12 Aprilie 2013 Intercer va trimite un singur tip de buletine informative si anume: Buletinul Intercer saptamanal. Buletinul va fi trimis de regula Vineri dimineata (dupa ora Romaniei) si va contine toate stirile adunate intr-o saptamana, de la trimiterea buletinului Intercer anterior.

Buletinul va contine atat stiri de interes general, stiri editoriale, anunturi si evenimente, cat si articole pentru tineret.

Inscriere pentru buletinul Intercer (sistem nou)

Pentru inscriere, vizitati aceasta pagina si introduceti numele, adresa dvs. de email si codul de litere afisat in pagina, apoi dati click pe butonul „Inscrie-te”. Pe pagina ulterioara veti putea citi informatiile necesare pentru a activa abonamentul dvs.

http://intercer.net/inscriere-buletine

Daca sunteti deja inscrisi in noul sistem, veti vedea un mesaj pe ecran. Daca pe viitor doriti sa renuntati, puteti folosi link-ul de dezabonare de la sfarsitul fiecarui email din sistemul nou.

Va multumim si va dorim o saptamana buna in continuare,

Echipa Intercer

Buletinul Intercer saptamanal pe email – informatii importante

About The Author
-