23
Views

Noul director de link-uri Intercer – link.intercer.net

Inceput in 2001 directorul de link-uri Intercer a adunat adrese de website-uri adventiste, precum si alte adrese de website-uri crestine cu care colaboram. De-a lungul anilor au aparut noi website-uri, iar altele si-au incetat activitatea.

Noul director de link-uri este realizat in WordPress si aduna atat adresele de web functionale din vechiul director, cat si altele noi, fiind in acest moment cel mai complet director adventist de link-uri de biserici, organizatii sau site-uri personale.

In ultimii 2-3 ani s-a observat o crestere majora in aparitia de website-uri crestine, in special bloguri personale si unele site-uri de biserici sau organizatii. Consideram ca acest lucru se datoreaza generatiei tinere.

Cei care erau copii in perioada 1997- 2000 au ajuns acum la adolescenta sau au terminat liceul sau facultatea si sunt obisnuiti cu internetul si cu metodele moderne de organizare a informatiei.

Puteti inscrie in mod GRATUIT link-ul dvs. in Directorul de link-uri Intercer la adresa: http://link.intercer.net . Verificati mai intai daca site-ul exista deja in director.

Pentru cei care doresc ca website-ul propriu sa apara cat mai vizibil avem si doua variante speciale disponibile pentru o mica contributie anuala.

Noul director de link-uri Intercer

Despre autor
-