30
Views

In data de 25 august 2010, Departamentul de Tineret al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea s-a bucurat de lansarea primei retele sociale adventiste dedicata in special tinerilor.

Cu totii cunoastem importanta relationarii si a socializarii atat in perioada adolescentei, cat si spre maturitate. Pentru a veni in sprijinul lor, a fost creat site-ul www.ClubTIN.ro , adresa la care proiectul poate fi gasit.

In interiorul retelei, tinerii isi pot crea bloguri, pot adauga materiale in galerii foto, video, audio si au ocazia sa intalneasca o multime de prieteni din toate colturile tarii. Proiectul se adreseaza tuturor tinerilor crestini, indiferent de apartenenta religioasa. Design-ul atractiv si dinamic incearca sa formeze o atmosfera cat mai tinereasca si placuta. Aici vor putea fi gasite si articole special realizate pentru a intampina nevoile de zi cu zi ale tinerilor dar si stiri din viata si lumea crestina. Utilizatorii se pot organiza pe grupuri, descoperind astfel vechi prieteni din tabere, congrese sau din alte evenimente.

Va asteptam cu drag in comunitatea tinerilor crestini!

Cu toata prietenia si aprecierea,
Echipa Departamentului de Tineret – Uniunea Romana

ClubTin.ro – o noua forma de socializare pentru tinerii crestini, initiata de Biserica Adventista

Despre autor
-