26
Views

Intercer a pregatit un nou website denumit „Intercer Tv Clipuri”, care poate fi accesat la adresa:

http://tv.intercer.net/clip/

Obiectiv

Acest website isi propune sa adune laolata clipuri video ale bisericilor, organizatiilor sau membrilor adventisti, precum si alte clipuri interesante de la Youtube, Vimeo, GodTube sau alte website-uri de video sharing.

Folosind popularitatea website-ului Intercer dorim sa facem cunoscute si usor de regasit aceste materiale postate pe diferite website-uri media.

Organizare materiale

Video clipurile le organizam pe categorii de interes usor de accesat pentru vizitatorii nostri, in meniul din partea de sus a paginilor. De asemenea, se poate cauta un anumit material folosind casuta de cautare din partea dreapta sus a paginilor.

Puteti regasi in aceste video clipuri multa muzica si formatii crestine, clipuri inspiratoare, devotionale, diversi vorbitori, clipuri de la emisiuni tv, misiune, poezie, filme si documentare cu subiect biblic, desene animate biblice, imagini din viata bisericii, materiale promovate de diverse organizatii adventiste si altele.

Aceste clipuri sunt in general materiale scurte. Pentru a viziona predici din bisericile adventiste romanesti din tara si strainatate va invitam sa vizitati Intercer Tv la adresa http://tv.intercer.net/

Adaugare materiale

Daca postati materiale la Youtube, Vimeo, GodTube sau alt website de video sharing care are un feed RSS pentru materialele utilizatorului si doriti ca acestea sa fie adaugate si pe acest website, trimiteti-ne numele de utilizator si adresa paginii respective. De asemenea, ne puteti recomanda alte materiale interesante de la alti utilizatori. Scrieti-ne folosind pagina de contact.

Alte materiale

Materialele sunt extrase prin procese automate, pe baza unor termeni comuni. Daca apar programe fara legatura cu subiectul acestui website va rugam sa ne atentionati, folosind pagina de contact.

Va dorim vizionare placuta la „Intercer Tv Clipuri„!

Echipa Intercer

Intercer lanseaza noul website “Intercer Tv Clipuri”, cu video clipuri de la Youtube, Vimeo, GodTube etc.

About The Author
-