38
Views

Vineri, 21 ianuarie, incepand cu ora 17:30 si sambata 22 ianuarie, toata ziua, puteti urmari la Light Channel Tv Romania, 19 episoade din emisiunea reportaj ”Calatorie in Tara Sfanta”, prezentata de Traian Aldea in diferite locatii din Ierusalim si imprejurimi, filmari inedite si comentarii pe masura. De asemenea, veti putea urmari, in pauzele dintre episoade, inregistrarea multor piese muzicale interpretate de catre solisti si formatii, in timpul evanghelizarii ”Speranta pentru generatia 2000” din anul 1999, sustinuta de catre evanghelistul Mark Finley, la Sala Palatului din Bucuresti.

Tot in acest interval de timp (vineri, 21 ianuarie, ora 17:30 – sambata (reluare), 22 ianuarie, ora 22:30), vom transmite in premiera un concert sustinut de catre corul de camera AKORD, din data de 7 iulie 2000, la Darmsatadt, in Germania, avand-o ca dirijor si pianist pe Sigilda Graur iar ca solisti pe Alina Negosanu si Catalin Gitan; deasemeni, in cadrul concertului a interpretat 2 piese muzicale si cvartetul barbatesc AKORD, avandu-i in componenta pe Robert Toacse, Sebastian Bucur, Silviu Vasile si Catalin Gitan / Dan Liviu Scarisoreanu. Inregistrarile au fost preluate de pe casete video si fac parte din arhiva muzicala a Asociatiei Culturale AKORD MEDIA.

Va asteptam cu drag sa vizionati emisunile noastre si va invitam, in cazul in care doriti sa primiti mesaje de anunt (news letter) din partea noastra, sa ne scrieti pe adresa de e-mail  lctvro@yahoo.com  si sa anuntati ca doriti acest lucru.

Emisiuni noi pe Light Channel TV Romania – www.lightchanneltv.ro

| Media |
Despre autor
-