42
Views

La Comunitatea Foişor din Bucureşti este o sora (Vasilica Ilie) care lucrează cu cărţi (lecţiuni, Curierul Adventist, Viata si Sanatate, devotionale, Biblii pe care le aveti in plus si pe care nu le mai folositi, precum si cu orice material pe care poate fi folosit pentru a atrage oamenii la Biblie si la Domnul Isus) si le duce la „drumuri si la garduri” cum suntem chemati sa lucram cu multa rugaciune si incredere in Domnul Isus. Avem rugamintea daca aveti asemenea materiale si nu le utilizati sa le strangeti si sa le trimiteti la Comunitatea din Foisor pentru a avea cu ce lucra aceasta sora a noastra. Ea mai lucreaza si cu carti noi dar nu avem bani sa cumparam atat de multe, si cum zice Domnul Isus: „strangeti firmiturile sa nu piadra nimic”, „arunca-ti pâinea pe ape si dupa multa vreme o vei gasi din nou” si „sa impartim cartile ca frunzele toamna”, va rugam în Numele Domnului Isus sa ne ajutati sa strangeti aceste matriale dar avem nevoie si de rugaciunile dvs ca ei sa le primeasca si sa-si faca timp sa le citeasca.

Daca doriti sa luati legatura cu ea, tel: 0762.347.162 sau cu fratele pastor de la Foisor Cristian Voicu. Eu va scriu in numele ei pentru ca ea nu are email si nu stie sa lucreze pe calculator. Si pentru cine vrea sa ni se alature in rugaciune ii invitam in fiecare dimineata de la ora 5 o ora sau doua dupa cum doresc sa ne rugam la Domnul Isus „ca sa ni se faca mila de gloate (Matei 9:36 Când a văzut gloatele, I s-a făcut milă de ele, pentru că erau necăjite şi risipite, ca nişte oi care n-au păstor) si să facem ce sta scris in Matei 9:37 Atunci a zis ucenicilor Săi: „Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii! Matei 9:38 Rugaţi dar pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Lui.” Ca sa putem lucra pentru slava Lui prin puterea Lui, caci sa nu uitam ca nu e lucrarea noastra si aceasta aceasta nu se poate realiza prim putere omeneasca, cum a zis Domnul Isus stati in cetate pana veti primi o putere de sus.

Elena Dobrescu,
elena7.dobrescu@yahoo.com

P.S.Avem rugamintea ca aceste carti sa nu fie murdare (cu resturi de mancare), rupte, mucegaite sau pline de praf, nu este nimic daca au fost scrise caci oamenii inteleg ca nu sunt suficienti bani pentru carti noi, iar daca sunt prafuite se pot sterge de praf (ca si cartile din bibliotecile noastre) si pot fi utilizate.

Daca puteti lua legatura si cu alte biserici din apropiere care nu au adrese de email (sau care au si nu au primit de la mine acest mesaj)  pentru a primi si ele aceasta rugaminte de ajutor, Domnul sa va binecuvanteze pentru ce veti face pentru El si Harul Domnului Isus sa fie cu noi cu toti..

Sa impartim cartile ca frunzele toamna!

Despre autor
-