38
Views

Curierul Adventist, revista oficială a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, pune la dispoziția celor interesați site-ul www.curieruladventist.ro.

Lansat inițial în anul 2008, site-ul revistei Curierul Adventist a fost dezvoltat și îmbunătățit recent, oferind o gamă mult mai largă de opțiuni. Site-ul actual are ca primă funcție prezentarea și promovarea revistei Curierul Adventist. Astfel, vizitatorii vor găsi aici prezentarea subiectelor tratate în fiecare număr al revistei. De asemenea, după un anumit timp de la publicare, revista poate fi descărcată integral și gratuit din arhivă. În premieră și vorbitorii de limbă maghiară vor putea descărca din arhivă revista Adventszemle.

O a doua funcție a site-ului este aceea de a facilita accesul vizitatorilor la resurse care susțin viața personală și comunitară a adventiștilor de ziua a șaptea. La categoria resurse sunt incluse: articole de teologie, predici, profeție biblică, experiențe personale, ilustrații pentru predici, poezii și altele.

 

Pe lângă autorii români, au fost incluse în această categorie și articole relevante de la Institutul de Cercetări Biblice (Biblical Research Institute). În timp, categoria resurselor va deveni mai bogată și mai diversă. De asemenea, toți cei interesați pot contribui la dezvoltarea site-ului accesând opțiunea: CONTRIBUIE.

Echipa de redacție speră ca acestă nouă formă a site-ului să aducă revista mai aprope de publicul adventist și în special de cei tineri. Atât pe hârtie, cât și prin internet ne propunem ca revista Curierul Adventist să transmită același mesaj: Da, Eu vin curând! Amin, vino Doamne Isuse! (Apoc: 22: 20).
Iosif Diaconu / redactor Curierul Adventist

Sursa: AARC

Curierul Adventist a lansat noul site

About The Author
-