405
Views

venera_2In perioada 1 Iunie – 30 August Libraria Crestina Maranatha a organizat un concurs pentru toti clientii sai, oferind ca premiu o Tableta Samsung Galaxy. Toti clientii Librariei Maranatha care au comandat carti crestine, Biblii, cadouri crestine, etc (indiferent de suma, cantitate sau rambus), in perioada 1 Iunie – 30 August au intrat in acest concurs, avand sansa de a castiga tableta oferita de Libraria Maranatha.

Tableta a fost pusa la dispozitia noastra prin bunavointa unui sponsor, care a dorit sa sustina activitatea librariei noastre, pentru a atrage cat mai multi clienti, pentru ca impreuna sa contribuim la rezolvarea a cat mai multe cazuri umanitare in care organizatia noastra umanitara este implicata.

In acest concurs au intrat 837 de clienti care au plasat comenzi la noi intre data de 1 Iunie – 30 August.

Prin tragere la sorti a fost stabilit castigatorul Tabletei Samsung Galaxy, acesta este Venera Avasiloaie, din Suceava.

Comanda castigatoare a fost realizata in data de 12.08.14 in valoare de 132 de lei.

Multumim tuturor celor care ati ales sa comandati carti crestine, Biblii sau cadouri crestine de la Libraria Maranatha.

Chiar daca cei 836 de clienti nu au castigat aceasta Tableta, totusi, fiecare a contribuit sa salvarea copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave. De asemenea, cu ajutorul tuturor am reusit sa ne implicam si sa rezolvam multe cazuri umanitare. De aceea, va multumim tuturor ca sunteti clientii si partenerii nostri.

Va reamintim ca orice comanda de Biblii, carti crestine sau cadouri pentru crestini devine un ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer si leucemie.

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

VIDEO – Venera Avasiloaie din Suceava, a castigat Tableta Samsung Galaxy de la Libraria Maranatha

About The Author
-