254
Views

SAMSUNGSwizen este un tanar din Uganda, student la Facultatea de Medicina din Timisoara. Acesta a ajuns in 2010 un caz umanitar in tara noastra, si a fost preluat in 2011 de catre asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” care il sustine an de an cu plata taxei scolare de 3 200 de euro si 200 de euro pentru permisul de sedere in Romania.

Cu ajutorul asociatiei umanitare prin sponsori, lui Swizen ii mai sunt asigurate plata chiriei in Timisoara si 2 mese pe zi.

In anul acesta cei care l-au ajutat cel mai mult pe Swizen au fost cunoscutii si prietenii pe care a reusit sa si-i faca in Romania. Acestia au pus mana de la mana si au reusit sa stranga cea mai mare parte din fondurile necesare pentru el.

Pentru Swizen, Libraria Maranatha a donat 350 de euro din totalul de 3 200 de euro (taxa scolara) + 200 de euro (permisul de sedere in Romania) de care acesta avea nevoie.

VEZI VIDEO AICI

Aceasta donatie pentru acest tanar ugandez a fost posibila cu ajutorul dvs, clientii Librariei Maranatha. Va multumim ca alegeti libraria noastra comandand carti crestine, Biblii, romane crestine, carti crestine pentru copii, cadouri pentru crestini, etc.

Orice comanda din aceste produse ne ofera noua posibilitatea de a ne implica in viata a cat mai multi oameni aflati in nevoie. Impreuna noi si dvs suntem colaboratori in aceasta activitate de misiune crestina si ajutor umanitar.

Va multumim ca sunteti clientii nostri si partenerii nostri.

 

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

VIDEO: Libraria Maranatha a donat 350 de euro pentru Swizen. Taxa scolara de 3 200 de euro a fost platita!

About The Author
-