259
Views

Librarie crestinaLibraria Maranatha si-a inceput activitatea la inceputul anului 2012 intr-o mica garsoniera. Nu dispuneam de fonduri pentru dezvoltare, pentru stoc, pentru rafturi, nu stiam daca libraria va fi sau nu un succes. Ne doream o librarie crestina pe care asociatia noastra umanitara sa o gestioneze in scopuri caritabile. La inceput a fost un vis care a devenit realitate cu ajutorul unor sponsori care au inteles viziunea noastra si prin multa munca.

VEZI VIDEO AICI

Tot ceea ce aveam noi era energia si dorinta de a face din Libraria Maranatha:

– sa devina cea mai mare librarie crestina online din Romania;

– sa dispuna de toate cartile crestine, Biblii si cadouri pentru crestini, pe stoc;

– sa expedieze orice comanda in maxim 24 de ore;

– sa ofere clientului cele mai mici taxe postale si de curier;

– sa detina propriul spatiu pentru depozitare si birouri pentru desfasurarea activitatii;

– sa detina un site performant care sa usureze munca noastra;

– sa sponsorizeze si sa finanteze activitati umanitar / caritabile si de misiune crestina, motivul pentru care aceasta librarie exista.

Cu ajutorul unor sponsori si prin cresterea vanzarilor am reusit in aproximativ 3 ani de zile sa dezvoltam Libraria Maranatha astfel incat:

– in acest moment Libraria Maranatha este cea mai mare librarie crestina online din Romania, avand peste 11 000 de produse pe stoc;

– dispune pe stoc de marea majoritate a cartilor crestine, Biblii si cadouri pentru crestini, aflate pe piata. De asemenea, aici ne-am extins si va oferim si carti de psihologie, carti motivationale, carti de istorie, papioane, diferite cadouri, etc;

– expediaza orice comanda in maxim 24 de ore oriunde in tara prin posta sau curier rapid;

– ofera clientului cea mai mica taxa postala, indiferent de cantitate, greutate sau rambus;

– livreaza oriunde in lume prin Posta Romana internationala, Posta Atlassib, Tabita Tour, DHL;

– detine propriul spatiu de depozitare cu o capacitate de 30 000 de carti, cat si de birouri administrative;

– gestioneaza activitatea pe cea mai buna platforma de e-commerce, platforma Magento;

– finantam proiecte umanitar / caritabile si de misiune crestina, in mod special pentru copii bolnavi de cancer si leucemie.

Scopul pentru care a fost creata Libraria Maranatha este acela de a genera venituri din vanzarea de carti crestine, Biblii si cadouri pentru crestini, pe care apoi sa le directionam pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave. De asemenea, scopul Librariei Maranatha este acela de a sponsoriza / finanta diferite cazuri umanitare (copii orfani, mame vaduve, copii strazii, batranii strazii), cat si actiuni de misiune crestina.

Comanda orice carte crestina, orice Biblie sau cadou crestin de la Libraria Maranatha si in mod indirect ii vei ajuta pe cei aflati in nevoie.
Echipa Libraria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

VIDEO – Libraria Maranatha a devenit cea mai mare librarie crestina online din Romania

Despre autor
-