391
Views

MaricuraDoamna Maricuta si-a crescut singura si cu greu cei 4 copii. Parasita de sot si cu multe probleme de sanatate ani de zile a muncit la vaci la diferite ferme din jud. Caras Severin. Acolo unde a lucrat, acolo i-a fost si locuinta. In urma cu cativa ani, datorita starii precare de sanatate a trebuit sa isi gaseasca o locuinta. In final a gasit cativa pereti de beton a unui fost cantar de CAP in comuna Racajdia, jud. Caras Severin. Impreuna cu copii ei aici si-au amenajat o mica locuinta cu doua camere. Insa nu au apa curenta, baie si nici curent electric. Timp de 8 ani de zile le-a plouat in aceasta baraca lor pentru ca acoperisul era din niste placi de beton. In urma cu doi ani de zile, asociatia noastra umanitara le-a izolat acoperisul cu bitum pentru a nu mai ploua si le-a reparat teracota care era sparta. In ultima vreme insa, teracota nu mai facea caldura, 20141031_131701afuma, s-a crapat, etc, pentru ca era foarte veche. Intre timp, baiatul cel mare al doamnei Maricuta a reusit sa munceasca 3 luni de zile in Germania. Cu banii castigati s-a intors acasa si a facut un acoperis pentru baraca si a izolat tavanul pentru a pune capat chinului prin care au trecut in toti anii acestia. Cu ajutorul unor sponsori inimosi, in data de 03.11.14 asociatia noastra umanitara a oferit acestei familii o soba noua pe care doamna Maricuta va putea gati si va face si caldura suficienta (mai ales acum ca acoperisul este izolat).

VEZI VIDEO: AICI

Asociatia noastra umanitara multumeste in numele doamnei Maricuta, sponsorilor care au ajutat-o sa aiba o noua soba pentru caldura si gatit. Odata cu soba oferita, asociatia noastra le-a oferit copiilor si rechizitele scolare de care aveau nevoie.

Cei care doriti sa ajutati familii sarace, o puteti face comandand Biblii, carti crestine sau cadouri crestine de la Libraria Maranatha. Aceasta este o librarie umanitara, veniturile generate din vanzari sunt directionate spre astfel de cazuri umanitare. Orice comanda de carti crestine, Biblii sau cadouri crestine devine in mod indirect un ajutor umanitar. Pentru mai multe detalii, vizitati Lubraria Maranatha AICI

Cu respect

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

VIDEO – O mama singura si bolnava cu 4 copii a primit o soba noua pentru foc si gatit

About The Author
-