322
Views

mugurellFamilia Patitu Florin si Viorica locuiesc intr-un catun de munte foarte izolat, in Valea lui Mas, jud. Arges. Florin este un fost militar de elita, care dupa ce s-a intors la Domnul, a lasat armata si a lucrat timp de sapte ani voluntar in diferite organizatii crestine. De cativa ani de zile a participat alaturi de noi ca voluntar aproape in toate actiunile noastre importante. Zona in care locuieste aceasta familie de frati crestini este foarte izolata si locurile de munca lipsesc cu desavarsire.

VEZI VIDEO AICI

Florin este pasionat de apicultura, si-a dorit foarte mult sa poata avea cativa stupi de care sa se ocupe, sa ii poata inmulti si in final sa ii fie o sursa de venit. Visul acesta ii era imposibil de realizat pentru ca nu avea resursele fiananciare sa isi cumpere stupi si apoi sa ii intretina pana cand va avea o sursa de venit din ei. Cunoscandu-l personal pe Florin, cunoscand situatia lui, am hotarat sa il ajutam in prima faza cu 10 roi de albine care au fost procurati in luna Iunie.

logoIncepand din luna Mai- Octombrie Libraria Maranatha a investit 3 000 de euro in aceasta ferma apicola pentru familia Patitu. Pe langa cei 10 roi cumparati in luna Iunie, a mai fost cumparat lemn pentru lazi de albine. A fost cumparat lemn pentru 50 de lazi. Acest lemn va fi jeluit si taiat iar Florin va incheia in aceasta iarna lemnul pentru a face lazile. De asemenea, in aceasta vara au fost cumparata alte 10 lazi noi pentru albine. In luna Septembrie au fost cumparate 8 familii de albine, cu tot cu laza si pe 10 rame, gata pregatite de iarna. In acest moment, familia Patitu are 18 roi de albine si 8 familii puternice. Pentru anul 2015 intentionam sa mai cumparam alte 20 de familii, iar pentru anul 2016 intentionam sa achizitionam un pavilion apicol

Libraria Maranatha, din fondurile obtinute din vanzarea de carti crestine si Biblii a cumparat cei 10 stupi pentru Florin si ne-am angajat sa il ajutam timp de 3 ani de zile pana cand va reusi sa isi dezvolte o ferma apicola si sa poata avea o sursa sigura de venit. Pe langa cei 10 stupi, Libraria Maranatha a cumparat pentru Mugurel toate uneltele necesare acestei activitati.

In 2015 Libraria Maranatha intentioneaza sa cumpere alti 20 de stupi pentru aceasta familie, iar in ultimul an de sustinere, in 2016 sa ii cumparam un pavilion apicol. Multumim clientilor Librariei Maranatha care prin comanda lor de carti crestine si Biblii ne ofera posibilitatea sa realizam aceste activitati de caritate si misiune crestina. Multumi si celor doi sponsori care au donat 150 de euro pentru Florin, si unui frate crestin din Buftea care a donat o familie de albine pentru Florin.  Mai jos va prezentam un material video din cadrul acestei actiuni.

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

VIDEO – Libraria Crestina Maranatha a donat 3 000 de euro pentru infintarea unei ferme apicole pentru o familie adventista

Despre autor
-