Sufar de CANCER pe creier! Comanda o Biblie si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul!

Views

Povestea lui Alexandru

Dragi prieteni, băiețelul nostru  Alexandru are doar 8 ani și suferă de cancer la creier!

La vârsta de 3 anișori a fost diagnosticat cu această boală, iar după o operație foarte grea de îndepărtare a tumorii, Alex și-a recăpătat sănătatea. Timp de 3 ani de zile a fost bine, dar, din păcate, boala a recidivat iar de la 7 ani, Alexandru a trecut prin 10 operații, zeci de cure de chimioterapie și diferite tratamente.

După ultima operație, Alexandru a rămas într-un scaun cu rotile, nemaiputând să își folosească picioarele. Din cauză că în România nu i s-au mai dat șanse la viață, noi ca părinți, am contactat mai multe clinici în străinătate iar în prezent, Alexandru este așteptat la o clinica din Berlin, Germania.

Acolo va putea să urmeze un tratament cu radioterapie cu protoni. Din păcate, costurile tratamentului depășesc suma de 50.000 euro, bani pe care noi ca părinți nu îi avem.

Libraria Maranatha va plăti o parte din tratamentul lui Alexandru. Te rog, comanda pentru băiețelul nostru de la Libraria Crestina Maranatha https://www.librariamaranatha.ro, o Biblie, o carte crestina sau un cadou crestin, si îi poti salva viata.

În acest fel îi poți oferi o speranță în plus la viață lui Alexandru.

Numărul de telefon la care putem fi contactați este: 0774425516

Te rog, poartă-ne în rugăciunile tale, pentru ca Dumnezeu să îi ofere copilașului nostru vindecare completă!

Cu multă recunoștiință,

părinții lui Alexandru.

Regulament si modalitati de ajutor:

Libraria Maranatha apartine asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, si isi desfasoara activitatea econonica conform reglementarilor legale in vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizarile se fac pe baza Legii Sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile ulterioare.

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, fiecare caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza documentelor medicale, anchete sociale, etc;

2. Suma pe care Libraria Crestina Maranatha o va sponsoriza beneficiarului se stabileste de comun acord cu acesta / reprezentatii legali / parinti, etc, in functie de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative / medicale;

3. Libraria Maranatha pune la dispozitie 3 modalitati de ajutor pentru fiecare caz in parte:

a. Primul ajutor este direct din partea Librariei Crestine Maranatha prin asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, oferit din profitul net obtinut din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine;

b. Fonduri din donatiile clientilor – libraria ofera posibilitatea clientilor, optional, pe langa produsele comandate sa faca donatii pentru beneficiar. Donatiile se pot face in cosul de cumparaturi.

Aceste donatii vor apare pe factura si vor fi platite odata cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

c. Vom posta numarul de telefon al beneficiarului, reprezentati legali sau parinti, si adresa. Cei care doresc, vor putea lua legatura direct cu beneficiarul si il vor putea ajuta in mod direct si personal. La finalul campaniei libraria noastra impreuna cu beneficiarul va face public sumele donate primite personal din partea donatorilor, in urma campaniei noastre de mediatizare.

4. Beneficiarul va primi atat fondurile stabilite din vanzari (din profitul net) din partea Librariei Crestine Maranatha cat si donatiile primite odata cu comenzile clientilor.

5. La finalul fiecarei campanii de ajutor, vom realiza marturii video cu beneficiarii / reprezentantii legali / parinti, in care acestia vor confirma ajutorul primit din partea noastra si vor transmite un mesaj video de multumire catre clientii nostri.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Termenii si Conditiile acestui site.

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Sufar de CANCER pe creier! Comanda o Biblie si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul!

Despre autor
-