LA MULȚI ANI, ADRA 2021!

Views

În numele echipei ADRA România vă urăm, DIN TOATĂ INIMA, un călduros LA MULȚI ANI și în 2021!

Privind în trecut, cu ajutorul dumneavoastră, ADRA a reușit să ajungă la nevoile fiecărui beneficiar în parte, beneficiar care a strigat sau nu după ajutor. Împreună, putem spune că am ajuns nu numai să le facem viața mai ușoară, ci și să le îndeplinim visurile demult pierdute. Suntem recunoscători pentru dumneavoastră, pentru timpul, pentru atenția și pentru grija pe care le-ați investit în ADRA.

Acum, permiteți-ne să vă facem cunoștință cu cei care, cu spor și hărnicie, în diferite locuri, au coordonat cu succes proiectele ”Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România” conducându-se după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”. Munca lor depusă nu ar fi fost posibilă fără ajutorul lui Dumnezeu și fără sprijinul dumneavoastră. Prețuirea noastră și răsplata din cer!

 

De-a lungul timpului, am adus în atenția dumneavoastră povești de viață alese cu grijă și, de fiecare dată, am încercat să găsim și soluții reale de rezolvare. Țintele ADRA propuse au fost atinse împreună. Ne bucurăm de faptul că implicarea dumneavoastră a dus la realizarea visurilor acestor oameni fără speranța zilei de mâine. Este o mare fericire pentru noi să știm că nu suntem singuri în angajamentul neîntrerupt față de semenii noștri și ne amintim cu drag atât de mâinile voastre împreunate, cât și de inimile voastre deschise.

Ajutorul dumneavoastră de-a lungul anului trecut a fost foarte important pentru noi, deoarece singuri nu am fi reușit să fim alături de beneficiarii noștri, mai ales în vremurile acestea de criză. Avem speranța, nădăjduim că veți rămâne loiali în susținerea proiectelor pe care ADRA România le implementează. Vă mulțumim pentru prețuirea dumneavoastră, pentru bunătatea pe care o aveți față de ADRA și pentru faptul că sunteți alături de noi pe drum, pe DRUMUL BINEFACERII alături de ADRA în România.

În prag de an nou, vă mulțumim pentru tot efortul depus în anul trecut pentru fericirea familiilor vulnerabile asistate. Împreună am schimbat destine! Pentru ADRA România, sprijinul dumneavoastră este o partitură, o piesă muzicală, un ritm vesel de inspirație și de dragoste. Schimbând o viață, împreună vom schimba lumea.

Pentru anul care urmează ADRA România dorește să aveți parte de multe binecuvântări din partea cerului și, în nădejdea că anul nou 2021 va fi mai bun decât cel trecut, vă dorim zile de bucurie, pace și credință sub protecția lui Dumnezeu. Dorim să fim mai aproape de Dumnezeu și mai aproape unul de altul. ”Tot ce faceți să fie făcut cu dragoste!” (1 Corinteni 16:14).

Dorim să continuăm să lucrăm pentru o lume dreaptă și sustenabilă în care oamenii pot atinge bunăstarea și pot trăi viața în mod deplin din punct de vedere fizic, psihic și spiritual. Scopul ADRA este să servească umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

Vă rugăm să primiți, DIN TOATĂ INIMA, la ceas de an nou, prețuirea noastră și răsplata de sus!

Vă urăm clipe binecuvântate împreună cu cei dragi!

La mulți ani!

Cu prețuire,

LA MULȚI ANI, ADRA 2021!

About The Author
-