2.12K
Views

Suc de mere Intercer!Vand suc natural de mere, pasteurizat si ambalat la cutii (Bag in Box) de 3L, 5L si optional de 10L.

Pret cutie 3L – 20 Ron
Pret cutie 5L -30 Ron

Pentru comenzi peste 500l transport gratuit.La comanda, asigur sucul de mere pentru diverse ocazii:mese festive, nunti etc

Contact:

Adrian Vulcan
Tel:0763300433, Email: adryan_vulcan@yahoo.com

Dorel Vulcan
Tel:0721759442, Email: dorelvulcan@hotmail.com

Sucul este obtinut dintr-un amestec de cel putin 5 soiuri de mere romanesti, proaspat culese cu o aroma deosebita, fara alte adaosuri:aditivi, coloranti, stabilizatori, arome, zahar care se folosesc in industria alimentara.Prin procedeul de presare directă folosit, se asigură îmbutelierea sucului în mai puţin de 15 minute de la stoarcere, astfel păstrându-se tot timpul anului acel gust extraordinar al unui măr crescut natural şi cules exact la momentul propice. Pulpa fină din suc îi asigură o consistenţă superioară produselor obţinute din concentrat, contribuind la o experienţă gustativă sporită.

Intercer mere

Procesul de producţie:

Odată ce merele au fost culese la vârful lor de coacere, ele sunt sortate şi spalate cu jet de apa sub presiune. Fructele proaspete sunt inspectate manual, eliminând orice fruct stricat. Dupa presare, sucul se pasteurizează înainte de a-l ambala în sistem Bag-in-Box, păstrându-se astfel la fel de proaspăt ca în ziua în care a fost presat.

Pasteurizarea este o etapă importantă şi are scopul de a inactiva microbii, bacteriile sau microorganismele dăunătoare, pentru a preveni alterarea ulterioară a sucului şi pentru a-ti putea oferi un produs sigur, sănătos şi bogat în vitamine şi săruri minerale.

Ambalarea „Bag-In-Box”

Robinet Poza

Sucurile pe care le gasiţi în magazine în recipiente de sticlă şi de plastic încep să se degradeze imediat dupa deschiderea ambalajului, ceea ce înseamnă că trebuiesc consumate imediat sau să fie păstrate la rece pentru o perioadă scurtă de timp deoarece ambalajul permite contactul produsului cu aerul şi implicit degradarea acestuia.

Ambalarea „Bag-in-Box” sau BIB este o metodă relativ nouă care constă într-un sac sau pungă (bag) în formă de pernă din polietilena / aluminiu, introdus într-o cutie de carton (box). Sacul este steril, din folie, în trei straturi şi este prevăzut cu un robinet care se scoate din cutia de carton prin decuparea special prevazută.

Odată deschisa cutia, sistemul de curgere Bag-in-Box limiteaza la maxim pătrunderea aerului şi permite ca produsul să rămânăîn stare proaspătă până la ultima picatură, chiar saptămâni după deschidere. Tehnologia BIB este net superioară altor metode de ambalare.

Principalele avantaje sunt:

  • Asigură protecţia împotriva microorganismelor şi bacteriilor, care, prin îmbuteliere la cald, ar putea deteriora sucul.
  • Supapa permite eliberarea sucului din sac, fara a permite oxidarea sucului prin contact cu aerul; sacul este flexibil şi se comprimă pe măsură ce conţinutul este consumat.

Ambalajul este mai robust şi ocupă mai puţin spaţiu de depozitare decat ambalajele din sticla.

Pungi Bag in box!

Bag-in-Box reprezintă una dintre cele mai sustenabile şi ecologice opţiuni de împachetare disponibile astăzi. Pentru a face o comparaţie, se foloseşte doar aproximativ 10% din plasticul utilizat de alternativele sale convenţionale, este uşor de reciclat şi reduce emisiile de combustibili fosili prin diminuarea spaţiului necesar în mijloacele de transport.

Suntem întotdeauna în căutare de oameni care împărtăşesc pasiunea noastră pentru produse naturale şi sănătoase.De aceea, dacă sunteţi interesaţi într-o colaborare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Vand suc natural de mere, pasteurizat si ambalat la cutii (Bag in Box) – 3L, 5L si optional 10L

| Articole / Stiri |
Despre autor
-