43
Views

Marţi, 21 Septembrie la ora 16.00 s-a deschis Centrul „Sola Scriptura” cu Librărie – Piatra Neamţ. La momentul inaugural au fost prezente persoane care au reprezentat Primăria Municipiului Piatra Neamţ, Biserica Creştină Apostolică, Biserica Creştină după Evanghelie şi Comunitatea Evreilor din România. Uniunea de Conferinţe a Bisericii Adventiste a fost reprezentată de pastorul Ciprian Iorgulescu – director al departamentului Şcoala de Sabat şi activităţi laice. Din partea Conferinţei Moldova au fost prezenţi pastorii, Laurenţiu Gherge – secretar, Florin Istrate – trezorier, Stefan Ropotică – director al departamentelor Comunicaţii şi Libertate religioasă împreună cu  Benone Catană – coordonator al Institutului de Studii Bibilce prin Corespondenţă „Sola Scriptura.” De asemenea, la acest eveniment au fost prezenţi mai mulţi vizitatori şi reprezentaţi ai mass-media.

Noul centru este amenajat în cadrul unui spaţiu comercial situat  în zona centrală a oraşului, pe strada 22 Decembrie nr. 14. Oferta pentru public este foarte generoasă in titluri de carte din domeniul spiritual, sănătate, familie, educaţie sau psihologie precum şi alte lucrări de mare interes pentru toate vârstele. Alături de titlurile de carte, vizitatorii pot găsi materiale educactive şi jocuri pentru copii, suveniruri cu mesaje creştine inspiratoare, produse de papetărie şi materiale audiou -video.

Pentru persoanele pasionate de lectură amintim că în cadrul centrul este o bibliotecă unde se oferă mai multe titluri de carte pentru împrumut. Majoritatea cărţilor pot fi împrumutate gratuit pe o perioadă de maxim 30 de zile în baza unei fişe.

Pe lângă produse pentru vânzare sau împrumut, în acest centru Institutul Biblic prin Corespondenţa „Sola Scriptura”, oferă cursuri gratuite. Cei interesaţi se pot înscrie la un curs din domeniul spiritualitate, familie, sănătate sau nutriţie.

Centrului este deschis pentru public, de luni până vineri între orele 9-17. Reţeaua de Centre cu librărie, bibliotecă şi cursuri gratuite “Sola Scriptura” este rezultatul parteneriatului dintre Casa de Editura Viata si Sanatate şi Institutul de Studii Biblice prin Corespondenţa “Sola Scriptura”.

Puteti vedea mai jos imagini de la acest eveniment.

Un nou centru „Sola Scriptura” la Piatra Neamt

About The Author
-