20
Views

VEZI FOTO SI VIDEO AICI: http://maranatharomania.ro/2010/09/25/50-de-copii-saraci-sustinuti-la-scoala-in-2010-2011-prin-maranatha-romania/

Domnul este Mare.  De o luna ne rugam pentru acest proiect ca El sa intervina sa ne ofere resursele financiare pentru a sustine la scoala cu rechizite copii, cu care Maranatha Romania lucreaza atat in Valea Jiului cat si in jud Bihor. Ca de obicei Domnul ne lasa pe ultima suta de metri si atunci cand nu mai avem nici o speranta, nici o solutie, cand spunem ca am esuat, Domnul Isi manifesta puterea si Slava.  Vestea ca vom fi sponsorizati pentru acest proiect a venit cu o zi inainte de inceperea anului scolar, adica pe 12 septembrie din partea unor oameni care nu fac parte din biserica noastra.

Cred ca lui Dumnezeu ii place sa ne uimeasca prin interventiile Sale de ultima clipa. Si cu cata ardoare laudam Numele Lui, atunci cand desi nu mai sunt solutii, El intervine cum nu te astepti si de unde nu te astepti.

Proiectul acesta are doua faze:

1. sustinerea copiilor la scoala, cu rechizite

2. deschiderea si educarea acestor copii intr-un centru social de zi pentru copii

Avem nevoie urgenta de 5000 de euro pentru amenajarea acestui centru social de zi pentru copii din Valea Jiului, la standardul impus de acreditarea sociala. Credem ca Domnul va face si aici o minune chiar daca suma este atat de mare. De asemenea, aici vom amenaja si viitoarea biserica adventista.

Cei care doresc sa faca donatii pentru amenajarea viitoarei biserici si a centrului social de zi pentru copii, o pot face direct cu cardul online, sau in conturile expuse pe site la meniul DONEAZA.

Echipa Maranatha Romania

VEZI VIDEO SI FOTO – 50 de copii saraci sustinuti la scoala in 2010-2011 prin Maranatha Romania

Despre autor
-