28
Views

Casa Bebedream ofera 15% reducere la achizitionarea unui puzzle (sau alt material din oferta) pentru fiecare puzzle, papusa, jucarie sau carte donate pentru proiectul „Copii ajuta copii”, un proiect ADRA Romania.

Reducerea se poate folosi o singura data.

Se accepta doar donatii in stare buna (sa nu fie murdare), fara deteriorari sau cu elemente lipsa.

Donatiile vor fi puse alaturi de alte lucruri pregatite de copii, spre a fi daruite unor copii saraci.

Pentru predarea materialelor donate contactati Casa Bebedream sau ADRA Romania.Deasemenea ei va vor pune in legatura cu responsabilul de zona.

Campania dureaza intre 20 septembrie si 20 decembrie 2010.

Proiectul „Copii ajută copii”, un proiect ADRA Romania, își propune să sensibilizeze copii (și cu ei pe părinții și instructorii lor) cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani pentru a-i ajuta pe alți copii aflați în situații dificile. Ajutorul se va concretiza în pachete/cadouri, astfel încât sărbătorile de iarnă să fie mai frumoase pentru aceștia.

Copiii care doresc să participe vor primi pușculițe de la ADRA în care vor putea sa strângă, de la începutul lunii octombrie până la sfârșitul lunii noiembrie, o sumă cuprinsă între 40 și 60 de lei. Cu acești bani vor cumpăra împreună cu părinții sau instructorul rechizite, jucării, produse igienice, dulciuri, pe care le vor așeza în cutia primită de la ADRA. Copiii care au pregătit pachetele le vor dărui copiilor săraci, beneficiari aflați în zona geografică în care s-au pregătit pachetele, în instituții școlare sau de asistență socială.

Pentru mai multe detalii si posibilitatea de inscriere la proiectul „Copii ajuta copii’, contactați direct coordonatorul proiectului, Bianca Neacșu, la numărul 0740.076608,  biroul ADRA Romania sau la numarul 021-2525117.

Ne puteti gasi si la www.copiiajutacopii.ro , www.adra.ro , www.adra.org si www.bebedream.ro

Casa Bebedream se alatura proiectului „Copii ajuta copii”, un proiect ADRA Romania

Despre autor
-