63
Views

De-a lungul timpului, in cei sapte ani de activitati umanitare, am cunoscut diferiti frati adventisti si in mod special din alte confesiuni religioase, care erau interesati de implicarea si sustinerea financiara a proiectelor noastre umanitare. Dorinta lor comuna era de a crea un serviciu sau un produs care sa aduca venituri, cu care sa se sustina proiectele noastre umanitare. Astfel s-a nascut ideea de librarie crestina. Ideea de a crea o librarie crestina a staruit in mintea noastra aproape un an de zile. In cele din urma, acest grup de frati inter-confesional a sustinut financiar pe parcursul a mai multor luni de zile, achizitionarea stocului de carti crestine, pentru ca librarie crestina Maranatha sa poata functiona. Dorinta celor care au finantat aceasta librarie crestina, este aceea de a sustine in urma vanzarilor de carti crestine, doar cazurile umanitare in care suntem implicati.

Se doreste din partea finantatorilor ca in timp sa ajungem sa putem sustine din Librarie Crestina Maranatha, anumite proiecte sau cazuri umanitare. Librarie Crestina Maranatha, va pune la dispozitie o gama foarte variata de carti crestine, biblii, carti crestine pentru copii, carti crestine de familie, biblii pentru copii, etc.

Librarie Crestina Maranatha este inca in perioada de promovare si de crearea si marirea stocului de carti crestine. Aceasta perioada se va intinde pana la un an de zile, cand speram sa putem sa ne implicam masiv in proiecte umanitare, in urma vanzarilor de carti crestine.

In concluzie:

– Libraria Crestina Maranatha NU apartine de Asociatia Maranatha Romania;

– Libraria Crestina Maranatha sustine in urma vanzarilor de carti crestine DOAR proiecte umanitare in care este implicata si Asociatia Maranatha Romania;

– Libraria Crestina Maranatha a luat fiinta prin sustinerea financiara a unui grup de frati inter-confesional, interesati de implicarea si sustinerea proiectelor noastre umanitare;

– Orice comanda de carti crestine de la Libraria Maranatha devine in mod indirect un ajutor umanitar.

Adresa Librariei Crestine Maranatha este: www.librariamaranatha.ro

S-a lansat Libraria Crestina Maranatha

About The Author
-