240
Views

BibliiSe spune pe buna dreptate ca Biblia este cea mai vanduta carte din toate timpurile. In intreaga lume cat si in Romania sunt edituri specializate in editarea si vanzarea de Biblii. S-au infintat misiuni crestine care au ca scop cumpararea si distribuirea de Biblii in zonele din lume in care Biblia a patruns mai greu, indeplinind in felul acesta Marea Trimitere, de a raspandi Cuvantul Vietii in intreaga lume, la orice natiune, limba si persoana. In masura posibilitatilor noastre, asta facem si noi aici in Romania. In fiecare an distribuim carti crestine si Biblii in cele mai izolate zone din Romania, in mod special in zona de vest a tarii. In acelasi timp, incercam sa venim si in ajutorul celor nevoiasi din aceste zone, indeplinindu-le nevoile fizice. Pentru a ne indeplini misiunea aceasta aveam nevoie de sustinere financiara. In ultimii doi ani de zile, asociatia noastra a deschis o librarie crestina online, prin care incercam sa generam venituri din vanzarea de carti crestine, cadouri crestine, Biblii si alte produse, venituri pe care apoi sa le directionam pentru sustinerea proiectelor in care suntem implicati. Biblia ne spune ca Pavel era plecat in misiune si planta biserici. Acolo unde era, muncea cu mainile lui pentru a nu fi o povara pentru altii in sustinerea financiara. Desi in activitatea pe care o desfasuram depindem in mare masura de donatii in continuare, veniturile obtinute din vanzarea de carti crestine si Biblii ne ajuta sa realizam mai multe proiecte umanitare si de misiune si ne ajuta sa rezistam in perioadele grele din punct de vedere financiar.

In acest context, in urma cu doi ani de zile am lansat Libraria Maranatha, care in acest moment este cea mai mare librarie crestina din tara care oferta de carte. In urma cu cateva zile, am lansat Depozitul de Biblii, un site de prezentare a ofertei noastre de Biblii. Acest site este afiliat Librariei Crestine Maranatha.

In acest moment, dispunem de cea mai mare si bogata oferta de Biblii din Romania. De aceea, am considerat necesar sa realizam un site dedicat ofertei noastre de Biblii.

La Depozitul de Biblii veti gasi zeci de modele de Biblii in zeci de culori si nuante. Printre cele mai cautate, vandute si apreciate Biblii amintim: Biblia de studiu Thompson, Biblia cu concordanta si explicatii, Biblia de studiu pentru o viata deplina, Biblia de studiu inductiv, Biblia de buzunar, etc.

Marea parte a Bibliilor din oferta noastra, sunt Biblii din piele de cea mai buna calitate, cu margini aurii si multe dintre ele au index pe lateral.

Toate oferta noastra de Biblii este oferita la cele mai mici preturi de pe piata. Prin orice comanda, fiecare client devine in mod indirect un donator in proiectele in care suntem implicati. Devine partenerul nostru in misiune. Comanda dvs ne trimite pe noi  in misiune, ne ajuta salvam copii bolnavi de cancer si leucemie, ne ajuta sa distribuim Biblii in cele mai izolate zone din Muntii Apuseni, etc.

Pentru cei care sunteti interesati de oferta noastra de Biblii va invitam sa vizitati site-ul nostru de prezentare: www.depozituldebiblii.ro

Va asteptam cu drag

www.depozituldebiblii.ro

S-a deschis depozitul de Biblii

About The Author
-