82
Views


In Judetul Giurgiu, localitatea Mogosesti, se afla un centru de Asistenta Medico-Sociala, afiliat la stat, care a fost infiintat pentru ingrijirea persoanelor de varsta a treia si adulti cu diferite dizabilitati, ale caror familii nu se pot ocupa de ingrijirea acestora sau ale caror familii nu mai exista.
In luna aprilie, prin donatia oferita de Luiza Spiridon, in valoare de 6100 lei, bani proveniti din vanzarea cd-ului “Vis de Zapada”, s-au cumparat pentru acest centru 6 bancute de exterior pentru parc,25 de saltele pentru paturile pacientilor, si produse destinate igienizarii.
Aceste produse au fost donate in data de 15.05.2011. Bancutele au fost montate si instalate cu ajutorul voluntarilor.
In aceeasi zi, 15.05.2011, cu acordul doamnei director a centrului s-a recurs la organizarea unei intalniri cu voluntarii, membrii ai Bisericii Adventiste de Ziua a saptea Bellu si Noul Grand, alaturi de membrii Fundatiei Alinare, la Centrul de Asistenta Medico-Sociala, pentru a ajuta personalul Institutiei la efectuarea curateniei de primavara, la ingrijirea pacientilor.
Avand in vedere ca actiunea a fost perceputa ca fiind de ajutor si este o ocazie de punere in practica a principiilor crestine, speram sa fie repetata cu sprijinul a cat mai multi voluntari.
Multumim tuturor voluntarilor implicati in cadrul actiunii si sponsorilor!

Reportaj activitate la azilul Mogosesti – (donatii din albumul VIS DE ZAPADA, Luiza Spiridon)

Reportaj proiect de binefacere: Azilul din Mogosesti

| Anunturi, Articole / Stiri, Social, Tineret |
About The Author
-