Views

Trăim într-o societate debusolată şi extenuată, care caută cu disperare răspunsuri la probleme existenţiale şi reuşeşte tot mai greu să atingă pacea şi liniştea sufletească. Cu speranţa că vă poate călăuzi spre unica Sursă a păcii, Isus Hristos, Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea Târgu-Mureş „C” vă invită la o nouă serie de prelegeri cu titlul Omenirea la răscruce. Acestea vor fi prezentate de Godfrey Ngirishi în perioada 19 februarie – 5 martie 2016, începând cu ora 19:00.

În cele 16 seri, vorbitorul va aborda subiecte interesante, parcurgând un inedit traseu ce porneşte de la origini, explică de unde venim şi cum am fost creaţi de un Dumnezeu iubitor, continuă cu o scurtă prezentare a istoriei lumii, privită din perspectiva profeţiilor, clarifică subiecte precum legea, harul, dreptatea şi dragostea lui Dumnezeu şi se încheie apoi cu evenimentele finale: judecata, demascarea antihristului, semnul fiarei şi punctul terminus al călătoriei – sosirea Acasă, la Tatăl.

Prelegerile biblice vor fi precedate de scurte pastile de sănătate, pe teme de interes major, prezentate de studenţii de la Facultatea de Medicină din Târgu-Mureş. Inimile ascultătorilor vor fi pregătite pentru primirea Cuvântului cu ajutorul pieselor muzicale interpretate de mai multe coruri, grupuri vocale şi instrumentale, dar şi de solişti îndrăgiţi, dintre care îi amintim pe Luiza Spiridon şi Simeon Folfa.

În timpul desfăşurării prelegerilor, copiii sunt aşteptaţi în sălile de jos ale bisericii, la Grădiniţa „Micul Samuel”, pentru activităţi potrivite vârstei lor.

Vestea bună pentru cei cărora programul sau distanţa nu le permit să fie prezenţi este că ne pot urmări şi online, pe adventistmures.ro

Vă aşteptăm cu drag să (re)descoperiţi Sursa păcii şi a fericirii veşnice!

PROMO – Omenirea la Rascruce – 19 februarie – 5 martie 2016, cu Godfrey Ngirishi

| Articole / Stiri |
Despre autor
-