118
Views

Libraria Maranatha pune la dispozitia clientilor sai intreaga oferta de carti crestine pentru copii cu povestiri crestine pentru copii si povestiri biblice pentru copii. In fiecare saptamana, toate aceste carti le puteti gasi la diferite preturi de promotie. De-a lungul timpului am primit nenumarate cereri din partea parintilor crestini ca sa le oferim povestiri crestine pentru copii dar care sa nu fie carti care trebuiesc cumparate. In acest context, ne-am gandit sa venim in ajutorul parintilor crestini si sa le punem la dispozitie in mod gratuit povestiri crestine pentru copii si povestiri biblice pentru copii. Singura modalitate ca sa putem face lucrul acesta este internetul. Astazi, cei mai multi romani, mai ales parinti crestini folosesc internetul. Am lansat de curand blogul: www.povestiricrestine.ro

Pe acest blog veti gasi zeci de povestiri crestine si povestiri biblice. Blogul are create diferite categorii de povestiri crestine, astfel incat ele sa poata fi filtrate si sa poata fi gasite mai usor. Unele dintre aceste categorii sunt: povestiri crestine despre Isus, povestiri crestine despre ascultare, povestiri crestine despre slujire, povestiri crestine despre cum sa faci un bine, etc.

De asemenea, pe noul blog vom posta si cele mai importante carti crestine pentru copii, cele mai frumoase Biblii pentru copii si cele mai bune carti de povestiri crestine si biblice pentru copii. Astfel, cei interesati, vor putea procura de la Libraria Maranatha toate aceste produse.

Ne dorim ca noul blog sa fie de un real folos parintilor, bunicilor si educatorilor crestini, careau aceasta dificila sarcina, de a educa copii intr-un spirit crestin. Iar in acest sens, povestirile crestine sunt o unealta de mare ajutor.

 

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Povestiri crestine si povestiri biblice pentru copii

| Articole / Stiri |
Despre autor
-