13
Views

Libraria Maranatha dispune in acest moment de cea mai bogata oferta de carti de poezii crestine. Va oferim poezii crestine pentru copii, poezii crestine de botez, poezii crestine de lauda, poezii crestine de Traian Dorz, poezii crestine de Costache Ioanid, etc. Toate aceste carti de poezii crestine le gasiti la cel mai bun pret la Libraria Maranatha.

In acelasi timp, Libraria Maranatha a lansat de curand in mediul online un blog dedicat poeziilor crestine. De ce acest blog? De-a lungul timpului au fost multe persoane care ne-au solicitat poezii crestine dar care sa nu fie carti care trebuiesc cumparate. Pentru ca aceste solicitari au fost foarte multe, dorim sa le indeplinim. Singura varianta prin care putem face lucrul acesta este online printr-un blog. Asa s-a nascut ideea de a avea un blog dedicat poeziilor crestine. Noul blog poate fi vizitat aici: www.poeziicrestineonline.ro

Blogul este impartit pe categorii, pe teme sau numele autorului. In felul acesta orice vizitator poate cauta si poate gasi foarte usor o poezie crestina fie dupa tema fie dupa cei mai cunoscuti si importanti autori.

Ne dorim din suflet ca acest nou blog de poezii crestine sa fie de un real folos pentru cei care iubesc poezia crestina.

 

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Poezii crestine online oferite de Libraria Maranatha

| Articole / Stiri |
Despre autor
-