27
Views

Libraria Maranatha a lansat de curand un nou blog, dedicat pentru schite de predici. Inca de la lansarea Librariei Maranatha, am primit numeroase cereri de la clientii nostri sa le punem la dispozitia lor schite de predici care sa nu fie de vanzare. Pana in acest moment, Libraria Maranatha a oferit doar carti de predici scrise. In acest context, ne dorim sa venim in intampinarea acestei cereri, de a oferi schite de predici crestine care sa nu fie carti de vanzare. Singura modalitate prin care putem face lucrul acesta doar online, prin lansarea unui blog care sa fie dedicat schitelor de predici. Noul blog poate fi vizitat aici: www.schitedepredici.ro

Pe acest blog de schite de predici am cules cele mai bune schite de predici. Blogul are create categorii dupa teme de schite de predici si dupa autorii schitelor de predici. In felul acesta va fi foarte usor sa se filtreze si sa se caute orice schita de predica, fie dupa tema fie dupa autor.

Acest blog de schite de predici, vine in ajutorul: pastorilor, studentilor la teologie, prezbiterilor, diaconilor, evanghelistilor, conducatorilor de biserica si oricarui slujitor care este chemat sa slujeasca de la anvon.

Speram ca acest blog de schite de predici sa fie de un real folos.

Cu respect

Echipa Librariei Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Schite de predici

| Articole / Stiri |
Despre autor
-