Views

EMA_0799-Edit copyÎn fiecare an, în campusul universitar adventist din Cernica se organizează Zilele Institutului Teologic Adventist. Cei care aleg să fie prezenți la eveniment se pot bucura de un Sabat cu programe speciale pentru tineri. Alături de invitații care au un mesaj devoțional și educativ deosebit, calendarul evenimentului cuprinde multe momente care au un impact pozitiv asupra participanților. Întâlnirile pentru închinare, “tunelul timpului”, turul de campus, programul muzical din Sabat după amiază, activitățile de sâmbătă seara sau focul de tabără sunt numai câteva dintre momentele apreciate de cei prezenți.

În acest an evenimenul Zilele Institutului Teologic Adventist se va organiza în perioada 13-15 mai sub titlul: Ilie – Îndrăznește să cei mai mult. Melodious Echo Mason, autoarea cărții despre rugăciune “Îndrăznește să ceri mai mult” (Daring to ask for more) va fi vorbitorul principal.

Pentru 40 de tinerii care doresc să participe la acest eveniment se oferă cazare și masă gratuit. Ordinea va fi stabilită în urma puctajului obținut după completarea formularului de înscriere postat la adresa: http://institutadventist.ro/anunturi/zileleita2016EMA_1125 copy

Invitația este adresată în special tinerilor care se gândesc sau sunt hotărâți să studieze în campusul Adventist din Cernica la unul dintre cele trei programe de licență oferite de ITA (Teologie adventistă pastorală, Asistență socială și Pedagogia învățământului primar și preșcolar ) sau la Școala Postliceală Sanitară “Dr. Luca” din Cernica.

Persoană de contact: Emanuel Sălăgean

Tel. 0753142622

Email: emanuelsalagean@institutadventist.ro

Invitație la Zilele Institutului Teologic Adventist 13-15 mai 2016

| Articole / Stiri |
About The Author
-