714
Views

Nota editorului ANN: Diviziunea America de Nord a dat publicității următoarea declarație ca răspuns la hotărârea Curții Supreme a SUA privind căsătoria între persoane de același sex de vineri, 26 iunie 2015.

Vineri, 26 iunie, Curtea Supremă a SUA, a decis legalizarea căsătoriei între persoane de același sex pe întreg teritoriul Statelor Unite.

În ciuda deciziei Curții Supreme, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea își menține convingerea fundamentală că unirea prin căsătorie a fost stabilită de Dumnezeu în Eden și confirmată de Isus ca fiind o uniune pentru întreaga viață între un bărbat și o femeie.

Deși Biserica respectă opiniile celor care pot gândi diferit, ea va continua să învețe și să promoveze convingerea bazată pe Biblie, conform căreia căsătoria are loc între un bărbat și o femeie.

Biserica Adventista de Ziua a Șaptea crede că toți oamenii, indiferent de rasă, sex sau orientare sexuală, sunt copiii lui Dumnezeu și trebuie să fie tratați cu politețe, milă, și o dragostea ca a lui Hristos.

Mai multe informatii cu privire la convingerile Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea cu privire la căsătorie pot fi găsite AICI

Diviziunea America de Nord a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea

Sursa: Info Adventist

Biserica Adventista raspunde deciziei Curtii Supreme a Statelor Unite cu privire la casatoria intre persoane de acelasi sex

| Articole / Stiri |
Despre autor
-