16
Views

Tabara Tineret Herghelia 2009

Dati click pe imagine pentru a o mari

TABARA DE TINERET

HERGHELIA 2009

Perioada taberei : 17-26 Iulie 2009

Localizare: Herghelia, Jud.Mures

Sosire: Vineri 17 iulie 2008

Plecare: Duminica 26 iulie 2008

Costul  taberei

Pretul taberei este de 200 RON / persoana. In acest pret sunt incluse:

  • 3 mese pe zi
  • facilitare cazare ( loc pregatit pentru asezarea cortului, apa curenta, dusuri, toalete)
  • programul si materialele taberei.

Plata se va face la sosirea in tabara.

Costuri suplimentare:

Apa este potabila (retaua de alimentare Targu Mures), dar pentru cei care doresc sa cumpere apa minerala sau plata,  o pot procura de la secretariatul taberei.

Inscriere si Rezervare

Inscrierile se fac pe acest site la rubrica inscrieri.

Dupa ce ati completatat si trimis formularul pentru inscriere, veti primi un e-mail de confirmare si va veti putea gasi numele la rubrica celor acceptati pentru tabara.

Daca sositi in tabara fara inscriere, veti plati o taxa suplimentara de 20 Ron si in primele doua zile nu veti putea beneficia de materialul taberei (cartea de imnuri si mapa participantului).

Cum se ajunge la Herghelia

In cazul in care veniti cu trenul, autobuzul sau microbuzul pana in Targu Mures, punem la dispozitie urmatoarele 2 variante:

  • Luati autobuzul 9C din autogara Siletina (unde sosesc microbuzele de Bucuresti) pana la Campenita.  Acolo fie apelati la noi pentru transport, fie veniti pe jos prin satul Herghelia pana la Centrul de Sanatate (4 km). Pretul unui bilet Tg Mures-Campenita cu autobuzul este de 4 Ron.
  • Ne puteti contacta la numarul de telefon 0742.409.451 (Anca Irina Cobzei), unde puteti solicita microbuzul nostru la orice ora din zi. Pretul unui transport Targu Mures – Herghelia este de 25 Ron.  Sugeram, daca este posibil, gruparea mai multor persone pentru a imparti costul.

Optiunile sunt valabile si pentru plecare.

Descrierea locului si cazarea

Centrul de Sanatate Herghelia impreuna cu Scoala Misionara Medicala este situat la 15 Km de Targu Mures intr-o zona superba de dealuri si coline care confera un cadru prielnic pentru odihna, tratament si refacere. Alte avantaje sunt: aerul curat, nepoluat, linistea precum si frumusetea padurilor de foioase care inmiresmeaza aerul cu parfumul lor bogat si confera racoarea atat de mult dorita in lunile de vara. Anual vin aici peste o mie de persoane atat din tara cat si strainatate pentru a trata cu success bolile civilizatiei (diabet, boli ale inimii, depresie, tulburari digestive, etc…) sau pur si simplu pentru a petrece un concediu reconfortant. Pe scurt ,Herghelia este asa cum o descriu multi dintre pacientii nostri: “ Locul in care raiul s-a pogorat pe pamant” sau “un colt de paradis”. Va invitam sa veniti ca sa va convingeti si dumneavoastra!…

Cazarea se face in cortul propriu, iar tabara va pune la dispozitie: apa curenta, toalete si dusuri.

Tabara este gazduita in proprietatea CSMPR pe o pasune langa padure. La sosire veti primi indicatii pentru amplasarea cortului. Experienta anilor trecuti a fost foarte pozitiva, locul de campare fiind foarte bun si sigur. In caz de calamitati naturale avem un plan de urgenta pentru a adaposti toti participantii taberei pe o perioada scurta. Locul si conditiile de campare sunt foarte prielnice si pentru cei care nu au mai dormit in cort pana acum.

Masa:

Tabara de Tineret Herghelia va ofera un meniu vegan deosebit. Pe langa degustarea unui meniu “a la Herghelia” veti avea posibilitatea sa ajutati la prepararea hranei. Meniul este unul traditional romanesc valorificand alimentele obisnuite noua, intr-o forma sanatoasa, gustoasa si aspectuasa.

Informatii foarte utile:

Imbracamintea:

La Herghelia temperaturile sunt putin mai scazute decat in Targu Mures sau in sudul tarii (mai ales noaptea). Va sfatuim sa aveti sac de dormit si imbracaminte groasa pentru dormit.

In luna iulie ziua este cald, de aceea pentru programul zilei fiti pregatiti pentru temperaturi ridicate.

Ca ambasadori ai lui Hristos dorim ca toti participantii in tabara sa poarte o imbracaminte decenta, specifica sexului. Dat fiind activitatea misionara din cadrul programului de dupa-amiaza, cand vom sluji in diferite sate din imprejurimi, ar fi bine sa aveti cu dumneavoastra “imbracaminte de Sabat”. De asemenea, rugam frumos fetele sa nu poarte haine mulate pe corp, decolteuri sau orice alta imbracaminte care nu este potrivita in prezenta lui Dumnezeu.

Programul include drumetii si deplasari pentru misiune in satele invecinate, de aceea va recomandam sa aveti incaltaminte buna de mers pe jos, prin padure.

Sporturile:

Bazat pe Biblie si scrierile inspirate, nu incurajam in nici un fel sporurile sau jocurile competitive, care au la baza rivalitatea.

Timpul de odihna:

Incurajam respectarea programului de somn conform orarului taberei, deoarece orice intarziere zgomotoasa afecteaza si scurteaza timpul de odihna al colegilor din tabara. Practicam mersul la culcare devreme, atat pentru refacere cat si pentru a avea timp de partasie cu Dumnezeu in dimineata urmatoare.

Programul si Invitatii taberei

Urmand scopul si viziunea acestei tabere, ne propunem ca programul sa fie unul care imbina recreerea si distractia buna cu misiunea si inviorarea spirituala. Principalul scop al taberei este hranirea spirituala si motivarea la o relatie profunda cu Mantuitorul nostru Isus Hristos, aceasta implicand si o chemare la slujire. Ziua incepe devreme cu inviorarea de dimineata si continua cu devotionalul personal, marele dejun, altarul taberei, ateliere (hidroterapie, biblie, gradinarit, bucatarie sanatoasa si clasa de gatit, masaj, remedii naturale usor de folosit acasa, etc…) masa de pranz, timp pentru misiune, masa de seara, altarul taberei cu invitati speciali si focul de tabara.

La sosire fiecare participant va primi programul taberei in detaliu.

In tabara 2009 ne vom bucura de prezenta si prezentarile fratilor Emanuel Back, Godfrey Ngirishi, Norel Iacob, George Uba, si multi altii. Mai avem si alti invitati dar, dat fiind caracterul nesigur si cateva variabile in programul dansilor, preferam sa fie o surpriza anuntata doar in tabara.

Moto-ul acestei tabere este: “Salvat pentru a Servi”

Cine suntem:

Tabara Internationala de Tineret este organizata de Centrul International de Educatie pentru Sanatate ( Scoala Misionara Medicala Herghelia), institutie care functioneaza pe langa Centrul de Sanatate si Medicina Herghelia, incepand cu anul 1999. Durata cursurilor este de un an, cu predare in limba engleza, avand ca scop formarea de misionari medicali pentru tara si strainatate cat si plantatori de biserici (misionari laici). Pentru mai multe informatii va rugam accesati urmatoarele adrese: www.herghelia.org si www.herghelia.org/school

Programul taberei este coordonat de conducerea institutiei in colaborare cu studentii acesteia.

Alte programe organizate sau sustinute de institutie sunt:

Tabara de Sanatate si familie www.herghelia.org/tabaradesanatate

Caravana sanatatii: www.herghelia.org/caravanasanatatii

Herghelia media studio: www.herghelia.org/multimedia

Istoricul taberei:

Ideea si realizarea unei tabere de tineret la Herghelia ii apartine fratelui Ludovit Prikler. Dansul s-a mutat in SUA asa ca l-am rugat sa ne scrie pe scurt viziunea si istoricul acestui proiect. Indata ce vom traduce informatia pe care o vom primi din partea dumnealui o vom posta pe site.

Misiunea taberei:

Link-uri utile:

www.herghelia.org/school, www.herghelia.org/tabarasanatate, www.herghelia.org, www.tabarabiblica.ro,

www.iatamatrimitema.ro, www.outpostcenters.org, www.intercer.org

Contact:

Daniel Seniuc – Director tabara

E-mail: danielseniuc@hotmail.com

Mobil: 0040 746 936 229

Fax: 0040 265 324 011

Anca Cobzei – Secretara tabara

E-mail: cobzei_anca@yahoo.com

Mobil: 0040 742 409 451

Telefon: 0040 265 324 011

Date pt afis reclama.

Ai între 15 şi 40 de ani?

esti implicat SAU doresti sa te implici in misiune medicală?

vrei să fi mai eficient în slujirea lui Dumnezeu şi a semenilor?

EŞTI INVITAT J

TABĂRĂ DE TINERET

MOTTO: Salvat pentru a Servi

Invitat Emanuel Baek, „Amazing Facts”, USA

Perioada: 17-26 Iulie 2009

Sabat, 18 Iulie 2009 – Program aniversar / Un deceniu de la înființarea școlii, la Palatul Culturii din Târgu Mureș, organizată de Herghelia Institute și Centrul de Sănătate Herghelia.

Misiune, Ateliere practice, Prezentări Biblice și de Sănătate, noi prieteni, un nou început.

Mai multe informații și rezervări la 0265.324.011; 0742.409.451;

school@herghelia.org

www.tabaratineret.org

* * * * *

Tabara de tineret organizata de Herghelia, 17-26 Iulie 2009

| Social, Tineret |
About The Author
-