20
Views

Dragi prieteni si frati de credinta,

Prin curajul care mi s-a dat de sus va prezint un proiect care priveste intreaga biserica din tara si strainatate. Strigatul pe care il ridic vine din preocuparea de a gasi unor oameni , care si-au descoperit o familie a credintei,  conditii de a se intalni si de a lega relatii pentru pamant si cer, intr-un spatiu care trebuie de urgenta amenajat.

Este vorba de proiectul pentru persoanele cu dizabilitati intitulat ”Ridica-te si umbla” din Bucuresti  care a inceput acum un an si jumatate.La inceput au fost  25 de persoane iar acum sunt  peste 200 de persoane cu dizabilitati locomotorii si de vedere ,care participa la intalnirile noastre de duminica , iar la fiecare intalnire se adauga intre 8 -15 persoane noi.

Conferinta Muntenia ne-a oferit spatiul vechii biserici Belu pentru a-l amenaja si a stabili in acest imobil centrul persoanelor cu dizabilitati din Bucuresti si biserica pentru aceste persoane. Cladirea este intr-un stadiu de degradare si necesita o urgenta refacere.

O mare bucurie este ca din 12 noiembrie s-a format biserica pentru persoanele cu dizabilitati ”Ridica-te si umbla” si din lipsa de spatiu ne intalnim in fiecare Sabat  la o biserica baptista care ne poate gazdui pana in februarie 2012. Este prima biserica de felul acesta in Bucuresti , care creste continuu cautandu-si conditii pentru desfasurarea serviciilor religioase in sabat si pentru a se intalni duminica pentru toti cei care vor sa iasa din izolare si sa lege prietenii . In spatiul care trebuie amenajat dorim sa construim  si o sala de recuperare pentru a le oferi acestor oameni minunati remedii si posibilitati de reabilitare partiala.

Acesti oameni sunt cu posibilitati reduse , iar spatiul donat solicita amenajari urgente pentru a avea casa lor de rugaciune. Biserica locala pe suportul careia s-a dezvoltat, Noul Grant este depasita si nu poate sa sustina un efort atat de mare, ea asigurand chiria pentru un spatiu care servea intalnirilor de duminica si care era foarte scumpa.

Va rog din inima fiti parteneri la acest proiect maret si sustineti  aceasta lucrare pentru a da un spatiu acestei biserici noi. Ecoul acestui proiect se raspandeste si in alte orase, astfel ca in curand speram sa deschidem o filiala noua a acestui proiect si in Ploiesti unde ni s-a pus la dispozitie o vila amenajata in acest scop.

Intrucat functionam sub umbrela ADRA , dar avand cont separat pentru acest proiect, va punem la dispozitie conturile ,pentru ca inima sa poata sluji in mod concret scopului lui Dumnezeu :

ADRA  Romania str. Pache Protopopescu 85, sector 2 Bucuresti

Acestea sunt: RO40 RNCB 0074 0292 1540 0013 pentru Lei

RO13 RNCB 0074 0292 1540 0014 pentru Euro

RO83 RNCB 0074 0292 1540 0015 pentru USD

RO56 RNCB 0074 0292 1540 0016 pentru GBP

Banca: BCR Sector 3

Cod Swift  – RNCBROBU

Cod Fiscal 14355291

Puteti descarca si urmari un fisier Power Point cu imagini de la serviciile religioase aici:

Biserica „Ridica-te si umbla!”

Cu dragoste,

George Uba

Telefon – 0744388042,  0216886504,

Email : georgeuba@gmail.com.

Proiectul Bisericii persoanelor cu dizabilitati „Ridica-te si umbla!”

| Social |
Despre autor
-